Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

El programa Barri d’oficis permet la contractació de 30 persones en situació d’exclusió social i laboral a Femarec
25/10/2019 14:30:56 , BarcelonaDes de principis de 2019, Femarec és entitat beneficiària de l’execució del  Programa Innovador de Formació i Ocupació “Barri d’oficis”, finançat per Barcelona Activa i Foment de Ciutat.

Aquest programa, que ofereix formació i ocupació, ha permès enguany a Femarec contractar a 30 persones en situació de vulnerabilitat social i laboral residents en barris del Pla de Barris de la ciutat de Barcelona, durant 12 mesos.

Des de Femarec s’està proporcionant als i les participants del programa dos tipus de formació amb l’objectiu d’afavorir la seva requalificació professional i millorar la seva ocupabilitat:

  • Formació en competències transversals en el lloc de treball i per a la recerca activa de feina.

  • Formació professionalitzadora vinculada als sectors de la Neteja i la Reforma i Manteniment Integral d’Edificis i Locals amb pràctiques professionals reals al propi lloc de treball.

 

Encàrrec de neteja d’un edifici municipal a la Trinitat Vella

El Programa “Barri d’oficis” implica un enxarxament al territori que ens permet realitzar activitats productives al barri  del Bon Pastor i al seus voltants, entre les quals destaca la neteja d’obra d’un equipament municipal ubicat a la Trinitat  Vella.

La nostra brigada de neteja de “Barri d’oficis” ha pogut contextualitzar els aprenentatges obtinguts en la formació i posar-los en pràctica, aplicant les diferents tècniques de neteja industrial. Tot això ha estat possible a través de l’ús de la maquinària més adient en cada cas (rotativa, fregadora, màquina d’injecció i extracció de líquids, abrillantadora/ polidora... ), incloent la neteja  professional de vidres i paràmetres verticals, i utilitzant productes respectuosos amb el medi ambient, amb etiqueta ECOLabel en termes d’eficiència, qualitat i seguretat.Tags: Formació,integració laboral,Formació Ocupacional,orientació,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web