Un projecte al servei de les persones i del medi ambient
CET_81

Picking

El Picking o preparació de les comandes pot consumir fins a dos terços del cost operatiu i del temps dels recursos dels centres de distribució. Les millores procedimentals són més ràpides, econòmiques i molt més efectives que una gran inversió tecnològica a l’hora de millorar-ne la productivitat.
Aquest servei es realitza seguint escrupolosos controls de qualitat i de sostenibilitat mediambiental avalats per les certificacions de qualitat:

icona ISO MedAmbicona ISO qualitat     Medi Ambient

El servei

Una de les tasques que contribueix a incrementar el cost operatiu
és la preparació de comandes de productes solts ja que consumeix
molt més temps que la de comandes per palets o caixes completes.

Per tal d’agilitzar aquest procés, Femarec ofereix l’externalització del servei de Picking:

Gestió

Ens ocupem de la preparació, control d'estocs, traçabilitat, facturació i servei al client final. Tot el procés de logística integral respecta els estàndards de qualitat per fer que el producte arribi al seu destí.

Valor afegit

Les persones treballadores que s’ocupen de la preparació de comandes tenen certificat de discapacitat i formen part del nostre Centre Especial de Treball. Aquestes persones treballen sota la supervisió de monitors i monitores que vetllen per a garantir la qualitat constant en tot els processos.

Tot són avantatges

Contractant aquest servei millorarà la rendibilitat del vostre Centre de Distribució i invertireu en la imatge de marca com a part de la vostra Responsabilitat Social Corporativa.
Tl. 93 303 65 00
Fax: 93 303 65 01

Treu-ne profit!

Et convidem a conèixer la resta del centre, una oportunitat excel·lent per viure de primera mà com s’organitza i es treballa en un CET i, així, comprendre l’immens valor social que comporta.

Clica el botó i descobreix tots els avantatges que pots obtenir al contractar els nostres serveis!

Consulta tota la nostra oferta de serveis a les empreses:

Accessibilitat