Un projecte al servei de les persones i del medi ambient
DPCH

Formació:

Departament de Desenvolupament Personal i del Capital Humà (DPCH)

Fem un acompanyament en tot el seu procés cap a la integració social o la millora professional, amb la finalitat que aquesta esdevingui més sòlida i perdurable en el temps.

Una atenció innovadora, personalitzada i integral

“Aprendre fent”

Aquesta és la base de la nostra metodologia pedagògica

Des de l’inici de la nostra trajectòria l’any 1991, a Femarec orientem i acompanyem a les persones en edat adulta per trobar feina i/o per requalificar-se i millorar les seves competències professionals.

La nostra aposta prioritza l’aprenentatge experiencial o vivencial per sobre del teòric com a metodologia d’actuació. Aquest es resumeix en el concepte ‘aprendre fent’, on els estudiants no només actuen, sinó que reflexionen, aprenen i emprenen accions noves basades en la pròpia experiència. Aquest model s’ha demostrat molt més efectiu en l’afermament dels coneixements adquirits perquè proporciona l’experiència del món real que necessiten els alumnes per situar les seves noves habilitats en context i desenvolupar noves idees sobre com implementar les seves habilitats.

Formant per al treball

Facilitant una formació professionalitzadora en diversos sectors laborals, principalment els considerats com a filons d'ocupació.

Innovant

Explorant mètodes innovadors en l’àmbit de l’orientació i la inserció sociolaboral.

Fent recerca

Disposem d'una borsa de treball de més de 2000 empreses que constantment sondegem per detectar les necessitats laborals que manifesten.

Actuant de forma individualitzada

Treballant amb amb la persona tant la capacitació tècnica com tots els aspectes relacionats amb les aptituds, les actituds, l’entorn, les necessitats i les aspiracions.

Dissenyem conjuntament amb la persona el seu propi camí i projecte de vida envers una inserció laboral de qualitat.

Un servei específic per a cada situació

Oferim un servei totalment adaptat a la circumstància particular de cada persona, partint d’un coneixement en profunditat de les seves aptituds i potencialitats així com també dels handicaps i mancances per traçar conjuntament un camí envers l’ocupació. Apliquem els recursos i les metodologies més innovadores i participatives i treballem la millora tant de les competències tècniques com socials per incrementar la seva ocupabilitat.

Així mateix, també assessorem i formem l’empresa i les persones treballadores per tal de requalificar-les i millorar la seves pràctiques professionals per aprofundir en la qualitat dels serveis que ofereixen i millorar la seva situació laboral.

Diana progrés

Els nostres serveis:

Contacte

Si t’interessen aquests serveis o desitges fer-nos qualsevol consulta, no dubtis en contactar-nos!

about2-img-12

Telèfon

93 243 72 72
fax

Fax

93 238 00 06
about2-img-13

Email

dpch@femarec.cat

Els serveis a les persones de Femarec gaudeixen de les certificacions de Qualitat:

icona_ISO_qualitat

UNE EN ISO 9001:2015 Sistema de Gestió de la Qualitat

ISO carretons

UNE 58451:2016 Formació d’Operadors de Carretons de Manutenció fins 10.000kg

ISO Plataformes elevadores

UNE 58923:2014 Formació d’Operadors de Plataformes Elevadores Mòbils de Persones (PEMP)

Accessibilitat