logo els tres porquets i el llop especulador
IMG_8712

Tràiler de l'obra

Sinopsi

Hi havia una vegada un porquet arquitecte, una porqueta hipster i un porquet ecologista que, farts de ser perseguits pel ferotge llop Wolfy, van decidir marxar ben lluny i fer realitat el seu somni: viure tranquil·lament en unes cases fetes a la mida de les seves aficions i manera de ser.

Un bon dia, però, va aparèixer a la contrada la Teff, una aristocràtica i un pèl excèntrica guineu anglesa que es va enamorar d’aquelles meravelloses cases. Tant se’n va encapritxar que va prendre la ferma decisió d’adquirir-les.

El vell Wolfy, que en el passat havia estat un especulador que havia fet negocis ruïnosos comprant i venent cases, va veure en la guineu l’oportunitat de fer-se ric d’una vegada.

Creieu que en Wolfy aconseguirà
fer fora els tres porquets i fer-se ric?

O potser el destí el sorprendrà
capgirant del tot els seus malèvols projectes?

IMG_8078

Si us parlem de hipsters, ecologistes, especulació, bombolla immobiliària o gentrificació potser pensareu en el resum d’un telenotícies sobre qualsevol poble o ciutat turística del nostre país, però no pas en el d’un conte de tota la vida.

Doncs aneu molt equivocats perquè això és exactament del que va aquesta deliciosa i divertidíssima versió del conte dels Tres Porquets que us presenta Pot Teatre. Una revisió d’aquest clàssic universal que redefineix tots els seus personatges, apropant-los a la nostra realitat quotidiana d’avui en dia.

I és que un dels principals objectius dels autors d’aquest espectacle és que, a través de les peripècies dels seus protagonistes, el públic jove pugui anar molt més enllà de l’argument inicial i endinsar-se, de manera amena i lúdica, en els principals reptes i conflictes que viu la societat actual. D’aquesta manera, conceptes com la crisi mediambiental, la problemàtica de l’habitatge o la inutilitat de la recerca desesperada del benefici econòmic immediat aniran calant en l’espectador.

Aquesta proposta està dirigida per l’Albert Gràcia que, juntament amb la Laura García-Castrillón, ha elaborat l’adaptació i la dramatúrgia. A més a més, com en tots els espectacles de Pot Teatre, la música hi juga un paper central i, com en anteriors ocasions, en Keko Pujol s’ha encarregat de crear una col·lecció de cançons exclusives per aquesta producció.

Fitxa artística

Direcció:
ALBERT GRÀCIA

Intèrprets:
ARIADNA RALLO
SANDRA MARTÍN
MARGARIDA PADRÓS
RICARDO MERA
MERITXELL ESTURO

Dramatúrgia:
LAURA GARCÍA-CASTRILLON i ALBERT GRÀCIA
Música original: KECO PUJOL
Vestuari: LEO QUINTANA
So i Llums: EQUIP POT TEATRE
Escenografia: ESCENOGRAFIES GRÀCIA
Regidoria: CRISTINA FERRER
Disseny gràfic: TONI FONT
Producció i Distribució: CRISTINA FERRER

IMG_8462
Accessibilitat