Un projecte al servei de les persones i del medi ambient
femarec-furgo

Serveis productius
per a l’empresa

El Centre Especial de Treball (CET) i el Departament de Formació (DPCH) de Femarec ofereixen una extensa gamma de serveis productius, industrials i de formació, especialment dissenyats per a les més de 800 empreses clients que serveix.
Tots els serveis que ofereix Femarec es realitzen seguint escrupolosos controls de qualitat i de sostenibilitat mediambiental avalats per les certificacions de qualitat:

icona ISO destrucconfidencialicona ISO MedAmb icona ISO qualitat  Medi Ambient

O

Serveis Industrials

Posem les metodologies de formació més innovadores al servei del desenvolupament de la persona, les empreses i les institucions

Formació Continuada
per a l'Empresa

Projectes formatius a mida de les necessitats de les administracions públiques i de les empreses del vostre territori.
Ves-hi
Cursos bonificats amb els crèdits de la Fundación Estatal para la Formación en el Empleo (FUNDAE)
Ves-hi
Programes de formació professionalitzadora
100% subvencionats
Ves-hi

Qualitat certificada

Els serveis que ofereix Femarec estan sotmesos a rigorosos controls de qualitat que li permeten gaudir de les certificacions de qualitat ISO en Qualitat, Medi Ambient i Destrucció Confidencial.

icona_ISO_qualitat
icona_ISO_MedAmb
icona_ISO_destrucconfidencial

Uns serveis amb Qualitat Social

Els serveis a l’empresa que ofereix Femarec tenen un alt valor afegit. Són uns serveis amb la qualitat social que li atorguen les prop de 150 persones amb discapacitat i especials dificultats encarregades de dur-los a terme. Ser client de Femarec doncs, no tant sols significa gaudir d’uns serveis d’alta qualitat certificada si no que a més a més, vol dir formar part d’un gran projecte d’integració social.
Les empreses que opten per contractar els serveis del nostre Centre Especial de Treball o per fer donacions a la nostra Fundació es poden acollir a tot un ventall de beneficis i incentius fiscals que rendibilitzen encara més la seva aposta per una economia més solidària i sostenible.
Accessibilitat