Un projecte al servei de les persones i del medi ambient
reparació de màquines i dispositius

Recuperació i reparació de màquines i dispositius varis

A Femarec recuperem i reparem màquines i dispositius per a la seva reutilització, tant de xapa com de mecànica i/o electricitat, de tot el territori espanyol. Estem especialitzats, entre d’altres, en màquines d’autovenda (vending), fonts d’aigua, cafeteres professionals, manoreductors, capçals i motoragitadors per al subministrament de de begudes gasificades (cervesa de barril).
Aquest servei es realitza seguint escrupolosos controls de qualitat i de sostenibilitat mediambiental avalats per les certificacions de qualitat:

icona ISO MedAmbicona ISO qualitat     Medi Ambient

El servei

Des del 1994 treballem per la marca Damm, allargant la vida dels diversos elements que composen un barril dispensador de cervesa Estrella Damm. Aquests dispositius pateixen un fort desgast i deteriorament pel seu ús. Al nostre centre són íntegrament reparats i restaurats deixant-los com nous.

Restaurem anualment al voltant de 25.000 components.

Posteriorment, aplicant aquest criteri d’allargar al màxim la vida de les coses, ens vàrem homologar com a taller de l’empresa Nespresso. Som l’únic taller de Nespresso al món que és un Centre Especial de Treball.

Recuperem i reparem més de 2.700 cafeteres a l'any.

Damm
Nespresso
Revisió i reparació d'avaries
Canvis d’imatge gràfica (adhesius, logotips, marques o símbols)
Exhaustius controls de qualitat
Gestió dels residus resultants: reciclem els materials fets malbé
Tl. 93 303 65 00
Fax: 93 303 65 01

Treu-ne profit!

Et convidem a conèixer la resta del centre, una oportunitat excel·lent per viure de primera mà com s’organitza i es treballa en un CET i, així, comprendre l’immens valor social que comporta.

Clica el botó i descobreix tots els avantatges que pots obtenir al contractar els nostres serveis!

Consulta tota la nostra oferta de serveis a les empreses:

Accessibilitat