Un projecte al servei de les persones i del medi ambient
canastretes

Canastretes
i bouquets per a nadons

La confecció dels productes propis es dissenya de manera que tots els seus elements siguin reaprofitables i tinguin utilitat pràctica posterior, anant molt més enllà dels primers mesos del nadó. Fins i tot l’embolcall amb què es presenta és reaprofitable!
Aquest servei es realitza seguint escrupolosos controls de qualitat i de sostenibilitat mediambiental avalats per les certificacions de qualitat:

icona ISO MedAmbicona ISO qualitat     Medi Ambient

El servei

La confecció de les canastretes es realitza amb productes de gran qualitat i es dissenya de manera que tots els seus elements siguin reaprofitables i tinguin utilitat pràctica posterior, anant molt més enllà dels primers mesos del nadó. Fins i tot l’embolcall amb què es presenta és reaprofitable!

Amb aquest producte contribueixes a la promoció d’un envelliment saludable i l’allargament de la vida laboral de gairebé 150 persones amb discapacitat intel·lectual i/o Trastorn Mental Sever del nostre Centre Especial de Treball.

Canastreta

Personalitzat

Un regal personalitzat, sostenible i amb un alt valor social

Original

Amb les canastretes i bouquets per a nadons de Femarec sorprendràs amb un original regal ple de productes exclusius i de molta utilitat

Un ampli ventall de possibilitats

Posem al teu abast la nostra experiència i un ampli ventall de possibilitats per tal que puguis donar l’enhorabona més personalitzada i ajustada al teu pressupost

Allà on vulguis

A més, podràs escollir si t’ho enviem a tu o si ho enviem directament a les mares i pares
L'enhorabona més original
El regal més personal
osset canastreta

Personalitza la teva canastreta

Si desitges incloure el nom del nadó a la felicitació o alguna frase en concret, només cal que ens ho indiques en el moment de fer la comanda.

Regala la canastreta més personal!Felicitació canastreta

Contacta amb nosaltres i t'informarem de tots els detalls

Tl. 93 303 65 00
Fax: 93 303 65 01

Treu-ne profit!

Et convidem a conèixer la resta del centre, una oportunitat excel·lent per viure de primera mà com s’organitza i es treballa en un CET i, així, comprendre l’immens valor social que comporta.

Clica el botó i descobreix tots els avantatges que pots obtenir al contractar els nostres serveis!

Consulta tota la nostra oferta de serveis a les empreses:

CA ES
Accessibilitat