Un projecte al servei de les persones i del medi ambient

Actualitat

Els participants del taller d’Expressió Plàstica exposen les seves obres a l’Espai Femarec

Els participants del taller d’Expressió Plàstica exposen les seves obres a l’Espai Femarec

Avui a l’Espai Femarec s’ha inaugurat l’exposició de les obres que han creat els participants del taller d’Expressió Plàstica que coordina l’Equip d’Intervenció Social. Són representacions artístiques creades per una vintena de treballadors del nostre Centre Especial de Treball (CET).

Aquest taller ha servit per treballar les obres que ens representaran al Premi SETBA d’aquest any. De moment no podem exposar les obres que hem presentat al concurs fins que el jurat no decideixi quines són les guanyadores.

El taller d’Expressió plàstica va començar a principis de març fins a finals d’abril i ha estat guiat per l’artista Ivan Pérez. En les sessions han treballat diferents tècniques com la pintura, les aquarel·les, les ceres o els pastels. Els usuaris del CET han tingut l’oportunitat de jugar a pintar allò que els naixia al moment, i és que l’art ens permet expressar i deixar anar tot allò que sentim. La música de fons els ajudava a evocar records, paisatges i imaginaris abstractes que plasmen sobre el llenç.

L’art és una poderosa eina terapèutica que ens ajuda a expressar les nostres emocions i sentiments. Segons estudis realitzats per l’Organització Mundial de la Salut (OMS), les activitats artístiques poden ajudar a millorar la salut mental i emocional, així com afavorir la integració social i la millora de la qualitat de vida de les persones.

La mostra es podrà visitar a la Segona planta de l’Edifici C de l’Espai Femarec des del 29 d’abril, de dilluns a divendres, de 08h a 15h fins a finals de juny. Avui mateix les famílies dels artistes han pogut visitar l’exposició.

El Premi Setba

El Premi SETBA és un concurs anual de pintura per artistes amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament ideat i organitzat per la Fundació Setba. En l’edició de l’any passat, en Sergio Lechuga, company nostre del CET, va arribar a ser-ne finalista.

Write a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Accessibilitat