Bremen
Bremen

Tràiler de l'obra

Sinopsi

Vet aquí un gos, vet aquí un gat...
i un ase i un gall i aquest conte tot just arrenca!

Quatre animals, quatre músics, que es coneixen camí de Bremen després de fugir de casa... els seus amos volien sacrificar-los per ser massa vells!

Però mai s’és massa vell per al Rock&Roll!

Quan s’assabenten de la celebració d’un càsting per a la Banda Municipal de la ciutat, no s’ho pensen dos cops. Afinen veu i instruments i s’hi dirigeixen. Però per arribar-hi, se les hauran amb en Mr. X, un furtiu que tractarà d’enxampar-los...

Canti qui pugui!!!

Bremen

"Els músics de Bremen in concert" és una adaptació en format musical del conte dels germans Grimm. Es tracta d’un projecte extraordinari, amb cançons originals composades expressament pel Keco Pujol per a l’ocasió i una acurada posada en escena. Una obra que fa un pas més enllà en la interpretació del nostre grup de teatre, alhora que incorpora temes cantats en directe i coreografies de Griselda Astudillo.

L’Albert Gràcia, que dirigeix aquesta obra, és actor i director de teatre amb una extensa experiència professional en el món dels musicals: ha participat, entre d’altres, a La Bella y la Bestia, El Rey León o Fang i setge.

"Els músics de Bremen in concert" esdevé un show engrescador recomanat per a totes les edats i ple de valors pedagògics com l’amistat, la solidaritat, la tolerància i el respecte per la diversitat.

Fitxa artística

TEXT I DIRECCIÓ: ALBERT GRÀCIA (a partir del conte original)

INTÈRPRETS:
ARIADNA RALLO
SANDRA MARTÍN
MARGARIDA PADRÓS
RICARDO MERA
CARLOS CALDERÓN
MERITXELL ESTURO
MANUEL VALDIVIESO

So i llums: RUBEN RUIZ
Música original: KECO PUJOL de Músics de Catalunya Sccl
Vestuari: LEO QUINTANA
Escenografia: T- GRÀCIA
Coreografia: GRISELDA ASTUDILLO
Producció i distribució: CRISTINA FERRER
Coordinació: MARTA CARDELLACH I MARTA JORDI
Disseny gràfic i il·lustració: TONI FONT

Bremen

Crítica

Accessibilitat