Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Un podi molt merescut
25/06/2019 16:18:57 , BarcelonaEl passat diumenge 16 de juny, més de 3.500 persones van participar a la Cursa Barça Caixabank. Angel Izquierdo, treballador de la secció de Gestió de Residus de Femarec, va ser un dels participants i va obtenir una tercera posició en la categoria paralímpica de persones amb discapacitat intel·lectual, assolint els 10km de recorregut en 57 minuts. El punt d’inici i finalització fou el Camp Nou i la cursa es va estendre pels carrers de Les Corts.

 

A més, la Cursa Barça Caixabank oferia la possibilitat d’inscriure’s a la “Cursa 2K”, el seu vessant més solidari i inclusiu. Aquesta prova s’iniciava al quilòmetre 8 de la Cursa Barça i en seguia el recorregut fins al seu final a l’esplanada del Camp Nou. Més d’un centenar de persones amb discapacitat van participar-hi.

 

Femarec i l’esport inclusiu

 

Femarec sempre ha entès la inclusió social des d’una visió integral de la persona, que engloba l’aspecte laboral, per una banda, i el del creixement personal, per una altra. És en aquest context des d’on hem promogut, des d’Unitat de Suport a l'Activitat Professionall’activitat esportiva tant en recintes tancats com a l’aire lliure. Femarec disposa de dos equips de futbol i oferim a les persones treballadores amb discapacitat la possibilitat d’accedir als equipaments esportius propers al centre de treball per participar en programes de manteniment i entrenament supervisats pel nostre equip professional.

 

A Femarec defensem l’esport inclusiu i treballem per a que a poc a poc es vagi normalitzant l’accés de les persones amb discapacitat al món de l’esport i a tot l’univers de beneficis que els pot oferir la seva pràctica. Per aquest motiu, avui felicitem a l’Angel i a tots els seus companys/es que s’esforcen i són perseverants amb la pràctica de l’esport.Tags: discapacitat,discapacitats,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web