Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

L’Obra Social “la Caixa” col·labora amb el Servei d’Anàlisi de l’Ocupabilitat de Femarec
17/05/2019 14:06:49 , BarcelonaLa col·laboració de l’Obra Social “la Caixa” va fer possible l’execució del Servei d’Anàlisi de l’Ocupabilitat i Atenció Social (SAO) durant el passat 2018.

Aquest projecte, que Femarec executa des de fa més de quinze anys, entén el procés d’exclusió social com un procés dinàmic, incidint en l’aspecte de la consecució d’una feina i la seva millora mitjançant processos conjunts d’orientació, formació pràctica en habilitats laborals i inserció també dinàmics.

Un programa per a la inserció laboral

Des del projecte SAO, dissenyem un itinerari professional a mida, de manera conjunta amb l’usuari, per tal que acabi sent un “projecte de vida”. D’aquesta manera, els processos esmentats es converteixen en experiències significatives per a la persona participant. És necessari que aquesta incorpori estratègies adaptatives al mercat laboral, que permetin que ella mateixa faci operatius mecanismes per accedir i mantenir-se activa en el mateix.

Gràcies a la col·laboració de l’Obra Social “la Caixa”, i a través de les diverses actuacions del projecte en el que participa, ha estat possible atendre a 30 persones en situació d’exclusió social de l’àrea metropolitana. El col·lectiu atès és heterogeni pel que fa les problemàtiques però tots ells tenen en comú les mateixes necessitats laborals i formatives.

La intervenció de Femarec amb el projecte SAO, doncs, possibilita i facilita l’adquisició d’unes habilitats i hàbits imprescindibles per aconseguir i mantenir un treball. Això s’assoleix a través de l’assessorament personalitzat d’un tècnic referent expert en la inserció laboral del col·lectiu, així com diversos tallers i cursos en diferents àmbits, que varien en funció de la situació i de cada cas.

Trobar feina amb Femarec

Femarec és una entitat d’acció social que des de fa 27 anys treballa per la inserció laboral de les persones més desafavorides de la nostra societat. Amb les diverses accions de formació i orientaciós’han atès més de 20.000 persones que cercaven feina.Tags: responsabilitat social,aportació,ocupació,integració laboral,orientació,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web