Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Els regals més especials per aquest Sant Jordi
05/04/2019 14:22:15 , BarcelonaSant Jordi és, sens dubte, un dels dies més especials per a tothom qui viu a Catalunya. Els carrers s’engalanen i s’omplen de bon ambient, lectura i molt d’amor cap als nostres éssers més estimats. Des de Femarec sabem que aquest és un dia a celebrar i és per aquest motiu que hem preparat diversos regals solidaris per fer més especial encara aquest 23 d’abril.

Regala vida, vivències i emocions

Els regals que t’ofereix Femarec et permetran sorprendre a les teves amistats, als companys de feina o als clients amb uns obsequis originals i solidaris. Aquest any, oferim una proposta diferent, plena de vida!

  • Boles plantables: barreja de camamilla, verdolaga i candelera.

  • Drac de tovallola amb un punt de llibre plantable: barreja de camamilla, verdolaga i candelera.

  • Rosa amb llapis plantable: les plantes poden ser de set varietats aromàtiques aleatòries.

  • Set de llavors de roser: conté el test, les llavors i la turba premsada.

  • Llibre blanc amb stickers: llibre blanc personalitzat de Femarec. El destinatari podrà escriure-hi els seus records i les seves històries, perquè no hi ha història més important que la pròpia, i complementar-ho amb els adhesius que conté. Elaborat en un format DinA5, tapes de cartoné rígid de 250gr, impreses i laminades. Amb 160 pàgines de paper reciclat de 90gr.

Per fer la teva comanda, només ens has d’escriure a rree@femarec.cat o bé trucar al 933036500. Pots adquirir els teus obsequis mitjançant una donació a la Fundació Femarec o a través de la facturació de serveis dels nostre Centre Especial de Treball (CET). Totes dues opcions computen per a l’acompliment de la Llei General de la Discapacitat.

Regals solidaris amb valor social

Els regals de Femarec ofereixen, a més, un valor afegit especial. Adquirint aquests articles contribueixes a la tasca social de l’entitat amb els col·lectius en risc d’exclusió sociolaboral. En concret, afavoriràs la promoció d’un envelliment saludable així com a allargar la vida laboral a més de 140 persones amb discapacitat intel·lectual i/o Trastorn Mental Sever (TMS) del nostre Centre Especial de Treball.

La secció de Manipulats de Femarec

Una de les seccions principals del nostre Centre Especial de Treball és la de Manipulats. Disposem de més de 20 anys d'experiència i d'un gran equip humà i tècnic per a realitzar qualsevol tipus de treball relacionat amb la manipulació manual de productes de tota mena. Oferim serveis de manera continuada i també atenem campanyes puntuals com en el cas de Sant Jordi o Nadal.Tags: discapacitat,malaltia mental,Centre Especial de Treball,serveis CET,discapacitats,CET,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web