Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Femarec, entitat formadora homologada
02/04/2019 15:24:21 , BarcelonaEl passat divendres 29 de març, Femarec va rebre l’homologació com a entitat formadora per a la impartició de cursos d’Operador de Plataformes Elevadores Mòbils de Personal  (PEMP), sota la norma UNE-58923:2014. Aquesta és una acció formativa que pretén proporcionar a l’operador les competències per a la conducció, ús i maneig segur de PEMP, així com certificar als participants com a operadors de les màquines de braç articulat i tisora.

Aquesta homologació se suma a la que l’entitat ja tenia des de 2017 per a la impartició de cursos d’Operació de Carretons Elevadors, sota la norma UNE-58451:2016.  Aquesta acció formativa certifica als participants com a operadors de màquines frontal, retràctil i apilador elèctric, capacitant-los per a la seva conducció, conscienciant-los dels possibles riscos i de les mesures de seguretat necessàries.

Formació continuada a l’entitat

Femarec ofereix, des de 1994, cursos de formació continuada per a professionals en actiu, empreses i entitats privades i administracions públiques que vulguin millorar les seves habilitats laborals en qualsevol àmbit productiu, especialment en els sectors que se centrin en oferir serveis a l'atenció a les persones.

Pel que fa a la formació adreçada prioritàriament a treballadors i treballadores en actiu, des de Femarec oferim la possibilitat de realitzar cursos 100% subvencionats pel Consorci de la Formació Continua de Catalunya dins d’un pla de formació.

Aquesta formació es realitza al nou Espai Femarec, ubicat al Carrer Torrent de l’Estadella, nº 46, del Barri de Bon Pastor de Barcelona, on disposem de l’aula taller i de tota la maquinària i equips de protecció necessaris per rebre una formació de qualitat i amb garanties.Tags: Formació,Cursos subvencionats,formació continuada,Formació Continuada,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
 
Alfonso , 02/04/2019 23:04:03 Denunciar comentari

Cuando comienza la formación


1 
 
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web