Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

El segon equip de futbol de Femarec queda subcampió del XXXIV Campionat de Catalunya de Futbol Sala ACELL
11/05/2018 14:20:20 , BarcelonaEl passat diumenge 5 de maig es va disputar, a la localitat de Malgrat de Mar, la 34a edició del Campionat de Catalunya de Futbol Sala organitzat per la Associació Catalana d’Esports i Lleure (ACELL). El segon equip de Femarec hi va participar i van quedar subcampions del torneig.

ACELL és una entitat sense afany de lucre que té com a objectiu principal fomentar la pràctica de l’esport i del lleure com a element actiu, participatiu i integrador per a les persones amb discapacitat psíquica.

 

Pluja, futbol i bon ambient

El torneig es va dividir en 14 grups de 4 equips cadascun, que van disputar partits durant tot el dia, fent una pausa per dinar tots junts al migdia. Femarec B estava al grup 12, juntament amb Tastidis 2, Prodis C i Flor de Maig B.

 

La plantilla del Femarec B estava formada per Ferran a la porteria i l’Àlex, l’Emilio, l’Alfredo, el Juan Luís, el Cristian, el Josep Manel i el Xavi com a jugadors. En Xavi i la Laura van ser els professionals de Femarec que van acompanyar-los tota la diada. L’equip també comptava amb la seva afició, formada per la Sandra, la Judit i l’Ana Maria, usuàries del Centre Especial de Treball.

 

Tot i la pluja, el primer partit el van guanyar contra Tastidis 2 per un ajustat 4-3 en un match molt disputat. Abans de dinar van disputar el segon, amb el resultat favorable de 4-0 contra el Flor de Maig B. Finalment, a les 17:00, van disputar el darrer enfrontament contra el Prodis C, que va perdre Femarec per la mínima amb un 1-0 que mostra la igualtat que hi va haver entre els dos equips.

 

A les 17:45 es va realitzar l’entrega de premis, on el Femarec B va rebre la copa de subcampió i una placa commemorativa que van rebre tots els equips participants.

 

L’Equip

L’equip de futbol de Femarec es va iniciar de forma espontània l’any 1996, quan alguns treballadors del Centre Especial de Treball, per iniciativa pròpia, van començar a quedar periòdicament per jugar en un parc públic a prop del CET.

 

L’any següent, es van consolidar com a equip i, a finals del 97, es van inscriure com a equip de futbol de Femarec a l’ACELL. Actualment, Femarec té dos equips de futbol, formats per persones amb discapacitat intel·lectual i/o trastorn mental sever, inscrits a l’associació. Sota l’objectiu de fomentar la pràctica de l’esport, es reuneixen un cop per setmana per tal de practicar i entrenar regularment. Amb el propòsit de garantir la qualitat de l’activitat, l’equip compta amb un entrenador titulat de l’ACELL.Tags: salut mental,discapacitat,malaltia mental,Centre Especial de Treball,discapacitats,CET,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web