Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Preguntes freqüents a les entrevistes de treball (IX)
30/01/2018 15:36:15 , BarcelonaContinuem la nostra sèrie sobre les preguntes més freqüents a entrevistes. Fins ara hem tractat temes relatius a la vostra formació, la vostra experiència laboral, la vostra personalitat, la vostra vida privada, les vostres habilitats, el vostre lideratge o la vostra motivació . Avui comentarem com respondre a les preguntes relacionades amb la vostra capacitat de control emocional.

 

Recordes alguna ocasió en què hagi perdut els nervis a la feina. Per què?

 

Per suposat, en aquesta pregunta haurem de dir que no. És important deixar clar que podem controlar el temperament i mostrar-nos calmats en tot moment. Si que podríem reconèixer que a vegades a la feina hi ha conflictes o moments complicats, però hem de dir que en aquest casos sabem mantenir els nervis a ratlla. Aquesta pregunta ens pot donar peu a comentar que tenim prou intel·ligència emocional com per gestionar els sentiments i evitar que afectin al lloc de treball.

 

Quins comportaments li disgusten tant que poden fer-li sortir de polleguera?

 

Aquí està bé reconèixer que hi ha comportaments al treball que no ens agraden, fer veure que res ens molesta és poc creïble. El que cal remarcar però, és que aquests comportaments, tot i semblar-nos molestos, no creen en nosaltres una reacció desagradable, sinó que en parlem assertivament amb qui tinguem el problema. És molt important no criticar ningú específicament en aquesta resposta, no hem de mencionar antics/gues companys/es, caps o subordinats/des.

 

Quan té problemes personals, com ho manifesta en el seu entorn de treball?

 

Evidentment, a aquesta pregunta hem de contestar que separem perfectament la vida laboral de la personal i que els problemes privats no ens afecten en l’àmbit professional. De tota manera, podríem reconèixer que en situacions extremes, com per exemple la mort d’algú molt proper, podria ser que es notés que tenim l’ànim decaigut.

 

Què respondria si li diguessin que la seva actuació ha estat ineficient?

Donaríem les gràcies pel comentari, perquè ens permet detectar on estem fallant i ens asseguraríem de fer-ho millor la propera vegada. Hem d’evitar a tota costa dir que ens enfadaria o en entristiria un comentari negatiu sobre la nostra feina.

 

Femarec t’ajuda a trobar feina

A Femarec som experts en inserció sociolaboral. 1 de cada 3 persones que participen als nostres cursos i/o programes d’orientació laboral aconsegueixen una feina. En col·laboració amb el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC)  formem tant a persones a l’atur com a treballadors/ores que busquen una millora professional.


Tags: ocupació,Cursos subvencionats,Formació Continuada,Formació Ocupacional,Formació,integració laboral,orientació,formació continuada,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web