Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Chiesi promou el treball de persones amb discapacitat
03/11/2017 10:11:54 , BarcelonaChiesi ha col·laborat amb Femarec per poder dur a terme itineraris d'inserció per a 20 participants amb discapacitat.

 

Un projecte per trobar feina

Chiesi ha donat suport, en concret, el nostre projecte Servei d'Anàlisi de l'Ocupabilitat (SAO), un programa creat per afrontar d'una manera personalitzada la inserció laboral. Els participants, juntament amb el tècnic d'inserció de referència, treballen els elements que puguin dificultar o facilitar la recerca i / o manteniment d'una feina. També inclou la promoció d'actuacions de prospecció del mercat de treball per facilitar la inserció laboral.

 

Dificultats per accedir a un lloc de treball

El servei neix de la necessitat que tenen certes persones, per diverses raons, de rebre un tipus d'atenció diferent del que s'ofereix a la formació convencional. Aquesta gent, precisa programes i serveis que tinguin presents tots els sistemes que l'afecten (família, salut, formació ...), factors que afecten la seva ocupabilitat, tant si actuen com a barreres com si ho fan com a facilitadors, per treballar-los a fons amb l'objectiu d'incrementar les seves possibilitats d'èxit en el camí de la inserció sociolaboral.

 

Els beneficiaris d'aquest tipus de SAO, poden ser persones amb discapacitat intel·lectual, amb trastorn mental, amb discapacitat física, pluridiscapacitat o patologia dual. Depenent de l’individu, en tot cas, pot necessitar una adaptació del material formatiu per tal de facilitar-ne la comprensió i procurar un aprenentatge significatiu; que s’incideixi en la conformació dels grups per tal de fomentar i millorar les habilitats interpersonals, així com l’autoconcepte; una coordinació més freqüent amb serveis assistencials, família i/o referents; una reorientació del seu perfil professional...

 

Chiesi, donant suport al treball de persones amb discapacitat des de 2011

Chiesi, des del 2011, dóna suport al projecte de Femarec. Gràcies a la col·laboració d'aquesta companyia farmacèutica, gran part dels participants del projecte han aconseguit o pogut mantenir una feina, a més d'haver millorat la seva ocupabilitat. Chiesi demostra la seva responsabilitat social corporativa i el seu compromís amb la nostra voluntat de fer un món més just i solidari.Tags: responsabilitat social,salut mental,discapacitat,malaltia mental,Centre Especial de Treball,ocupació,integració laboral,RSC,orientació,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web