Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Aprofita l’estiu i forma’t amb els nostres cursos
07/07/2017 15:21:47 , BarcelonaAquest juliol, a Femarec iniciem diverses formacions que et prepararan per aconseguir un treball o bé per mantenir-te actualitzat en el teu camp.

 

Curs d’Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials

L’objectiu d’aquesta formació és capacitar-te per donar atenció física, sociosanitària i psicosocial a persones dependents. Podràs treballar com a cuidador de persones amb discapacitat i/o dependents o com auxiliar de geriatria en centres de dia o residències.

El curs té una durada de 450 hores durant les quals es tractaran temes com l’acollida de les persones dependents, l’organització d’activitats, l’atenció higiènic-sanitària o sociosanitària, el suport psicosocial.... Amb la superació d’aquesta formació, obtindràs el certificat de professionalitat corresponent que et servirà per acreditar els teus coneixements.

Iniciarem dos grups, un en horari de tardes a partir del 12 de juliol i l’altre, pels matins, a partir del 24 de juliol. Ambdós al carrer Sardenya 68 (08005, Barcelona).

Si t’interessa, pots inscriure’t a través d’aquest formulari.

Curs d’Operacions de carretons norma UNE 58451

Aquesta formació de 24h està dirigida a treballadors en actiu o a l’atur que vulguin capacitar-se pel maneig segur i conducció de carretons elevadors.

Durant el curs et donarem a conèixer les modalitats, condicions i riscos dels diferents equips i entorns de treball en què s’efectuen les operacions de manipulació de càrregues i t’ensenyarem a realitzar-les sense posar-te en risc ni a tu ni als demés ni a la càrrega ni a l’entorn.

Iniciem dos edicions del curs: una durant els dies 24 i 28 de juliol en horari de matins a les instal·lacions de Carry Up, al c/ Blesa 19 del Poblesec (Barcelona), i la segona del 29 d’agost a l’1 de setembre de 15 a 20.30 al nostre centre del carrer Sardenya 68 a Barcelona.

Inscriu-te mitjançant aquest formulari.

 

Curs de Lideratge d’equips (30h)

Aquest curs es dirigeix a professionals que coordinin persones en el seu lloc de treball i que vulguin entendre noves formes d’ésser, canviar la forma d’observar situacions per detectar oportunitats i actuar en funció del que es vulgui assolir promovent el compromís amb els resultats.

S’inicia el proper dia 11 de juliol i acabarà el 26. L’horari serà de dimarts, dimecres i dijous de 17:00 a 19:00 hores. Es durà a terme a les nostres instal·lacions del carrer Sardenya 68 de Barcelona.

Inscriu-te mitjançant aquest formulari.

 

25 anys formant per al treball

A Femarec tenim més de 25 anys d’experiència desenvolupant cursos dirigits a persones a l’atur i a persones treballadores. Les nostres formacions no tenen cost pel participant gràcies a la col·laboració del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Consorci de la Formació Continua de Catalunya. Aproximadament 200.000 persones tant en atur com en actiu ja han passat per les nostres instal·lacions.

Tags: Cursos subvencionats,Formació Continuada,Formació,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web