Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Webs per trobar ofertes de feina
13/06/2017 15:55:09 , BarcelonaInternet és un espai on actualment podem trobar moltíssimes ofertes de treball. Per això, és important treballar la nostra marca personal a les xarxes per tenir èxit a l’hora d’aconseguir entrevistes de feina.

Aquest any a Catalunya augmentarà la contractació de la temporada d’estiu amb un 14% més de llocs de treball respecte el 2016. Els perfils més demandats seran els de cuiner, cambrer, caixer, reposador, monitor d’oci, venedor, socorrista, carretoner, operari, tècnic de manteniment, etc.

Amb la temporada d’estiu a tocar, ara és un bon moment per començar a buscar les millors ofertes.

 

On són les ofertes de treball?

A internet existeixen moltes pàgines web on trobar milers d’ofertes laborals de diferents sectors. A continuació us recomanem diversos portals on poder trobar ofertes de feina segons les preferències i necessitats laborals que tingueu:

 

-          Trobaré feina i Infofeina

Es tracta de dos portals d’ofertes de feina principalment dins de l’àmbit de Catalunya que permeten cercar per localitats i comarques.

 

-          Feina Activa

És el portal de feina de la Generalitat de Catalunya amb la borsa de treball més gran de Catalunya.

 

-          CatalunyaWork

Web on podràs trobar ofertes i borses de treball, i conèixer els processos de selecció de grans empreses.

 

-          Infojobs

El portal web de feina més famós d’Internet. Ofereix milers d’ofertes de tot tipus però habitualment acostumen ser generalistes.

 

-          LinkedIn

La xarxa social professional amb més usuaris i usuàries d’internet. Permet crear un currículum, cercar ofertes, crear una xarxa de contactes, fer recomanacions i contactes amb professionals. Pensada per posar en contacte empreses amb perfils qualificats del seu sector.

 

-          Indeed

Està considerat com el “Google” del treball ja que permet cercar un gran número d’ofertes de feina de diferents pàgines web i crear un avís per correu electrònic de les noves ofertes.

 

Aconsegueix feina amb Femarec

Tot i trobar infinitat d’ofertes i enviar molts currículums, és habitual no fer o no superar l’entrevista de treball.

Femarec és una entitat especialitzada en assessorament per trobar feina. Ofereix diferents cursos i programes d’inserció totalment subvencionats i dissenyats per entrar al món laboral. Amb formació, assessorament, pràctiques i una àmplia borsa de treball, Femarec ha inserit gairebé 1.000 persones durant l’any 2016.Tags: ocupació,Cursos subvencionats,Formació Ocupacional,Formació,integració laboral,agència de col·locació,orientació,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web