Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Atrápalo col·labora amb el Centre de Dia de Femarec
19/05/2017 14:40:18 , BarcelonaDurant l’any 2016, Femarec ha realitzat diversos Tallers de Cuina al seu Centre de Dia gràcies l’ajut de l’agència de viatges i plans de lleure online, Atrápalo, i el seu programa d’Arrodoniment Solidari.

 

El Centre de dia i els Tallers de Cuina

Els Tallers de Cuina són una de les moltes activitats que es realitzen al Centre de Dia de Salut Mental de Femarec. En aquest s’atén als treballadors i treballadores del seu Centre Especial de Treball (CET) diagnosticats amb trastorn mental sever (TMS) amb l’objectiu de pal·liar les dificultats derivades de la seva malaltia.

En concret, el Taller de Cuina és una activitat pensada perquè els participants millorin la seva autonomia a casa i coneguin una dieta saludable. El servei també permet als participants menjar junts i millorar les seves habilitats socials. A més, en aquests tallers aprenen una gran varietat de plats nutritius i saludables que després poden incorporar a la seva dieta diària.

Gràcies al suport d’Atrápalo, Femarec pot continuar oferint aquest servei un any més i fent realitat la inserció sociolaboral de persones amb discapacitat.

 

Acomplir la Llei General de la Discapacitat és un bon negoci amb Femarec

Femarec és una entitat d’acció social amb 26 anys de trajectòria treballant per la inserció sociolaboral de les persones amb discapacitat intel·lectual i/o trastorn mental del territori, entre d’altres col·lectius en risc d’exclusió social.

També ajuda a les empreses a acomplir amb la Llei General de la Discapacitat (antiga LISMI) oferint diferents eines per fer-ho molt fàcil. Ofereix serveis de selecció i formació de personal amb discapacitat, contractació de serveis de CET (que donen feina estable a unes 150 persones amb discapacitat) i inversió en projectes d'inserció sociolaboral.

A més, Femarec ofereix acompanyament a les empreses amb assessorament, preparació de la documentació i seguiment permanent.Tags: responsabilitat social,aportació,salut mental,Centre de Dia,discapacitat,malaltia mental,RSC,Centre Especial de Treball,FemVia,orientació,discapacitats,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web