Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Consells durant la recerca de feina
24/07/2019 13:37:24 , BarcelonaLa recerca d’un nou lloc de treball no és un període vital fàcil. La possibilitat de caure en el desànim és factible quan les setmanes van passant i no obtenim respostes favorables a les nostres sol·licituds. Per això, avui us volem oferir alguns consells per a combatre-ho.

Mostrar-te flexible

Avui dia és molt probable que trobis una posició on requereixin diversos perfils i coneixements. No t’hi neguis pensant que no ets vàlid, les empreses busquen cobrir posicions flexibles amb professionals que vulguin expandir la seva experiència. Reconverteix la necessitat en oportunitat!

Aplica a ofertes realistes

Això anterior no implica que apliquem per a posicions per les que no estem preparats. Cal saber fins on podem arribar i estalviar-nos temps a nosaltres i a aquells qui ofereixen el lloc de feina. És important que ens centrem en el nostre sector, entenent que dins d’aquest poden haver perfils diversos però sempre relacionats amb allò que sabem fer. Si provem en qualsevol àmbit, probablement entrarem en dinàmiques d’entrevistes i processos sense èxit.

Mantenir-te al dia

El reciclatge és fonamental. Estar al dia amb les noves tecnologies, estudiar, aprendre nous conceptes... En qualsevol sector es valoren de manera positiva certs coneixements. Per tant, cal que et posis al dia de tot allò que pugui resultar valuós en el teu sector d’ocupació.

Aprendre a gestionar el rebuig

Que no encaixis en una posició no vol dir que no encaixis en cap. A més del perfil tècnic adequat també has de tenir uns valors integrats i unes maneres de fer. Per tant, que no encaixis en una determinada posició pel que fa al perfil tècnic no vol dir que no ho facis en tots els aspectes de l’empresa. No et prenguis una negativa com a quelcom personal o que estàs fent malament.

Femarec t’ajuda a trobar feina

Femarec ajudem a les persones que es troben en situació d’atur a formar-se per poder trobar un lloc de feina, sempre amb la col·laboració del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). En 28 anys, hem ajudat a més de 20.000 participants.Tags: ocupació,Formació Ocupacional,integració laboral,orientació,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web