Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Femarec realitza quatre contractacions en pràctiques gràcies al SOC
10/05/2019 14:50:05 , BarcelonaEl darrer any 2018, el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) va fer possible la contractació de quatre persones a Femarec, a través de la Convocatòria de subvencions destinades a incentivar la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya.

Aquesta convocatòria té per objectiu incentivar la contractació laboral en pràctiques de joves amb formació, beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, amb la finalitat de millorar la seva ocupació amb l’adquisició d’aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral, de manera que sigui possible la seva incorporació al mercat laboral de manera estable i duradora en el temps.

Gràcies a aquest atorgament, el SOC ha subvencionat els contractes de treball en pràctiques de quatres persones durant un període de 6 mesos a jornada completa.

A més, aquest és un programa cofinançat per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu.

El programa de Garantia Juvenil

Garantia Juvenil és una iniciativa europea que cerca facilitar l’accés dels joves al mercat de treball. Està enfocada a que tots aquells joves no ocupats ni integrats en els sistemes d’educació o formació puguin rebre una oferta de feina, educació o formació, inclosa la formació d’aprenent o en període de pràctiques, després d’acabar l’educació formal o quedar a l’atur. La recomanació europea que va establir el programa requereix que cada jove pugui rebre una oferta d’un període de quadre mesos a partir de la seva inscripció.

Femarec i l’ocupació juvenil

Femarec dedica gran part de la seva activitat a facilitar la inserció sociolaboral dels joves a través de diferents programes d’orientació, pràctiques i formació, entre els que destaquen:  InOut i InJoveun programa d’orientació i/o formació professional per a joves de 16 a 19 anys inscrits a Garantia Juvenil; Femcim, que treballa per la inserció social de joves ex tutelats i Believe in youbasat en un procés d’apoderament a través de la creació artística i per a joves d’entre 16 i 19 anys.Tags: ocupació,Formació Ocupacional,integració laboral,orientació,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web