Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Nosaltres t’ajudem a complir amb la LOPD 2018!
22/05/2018 17:27:47 , BarcelonaDe què parlem?

Aquesta normativa europea de protecció de dades és aplicable al Reglament UE 2016/679 i incorpora una important quantitat de mesures restrictives i sancionables per a totes aquelles empreses i organismes que no compleixin amb ella. Per tant, totes les entitats que utilitzen dades personals han d'adequar els seus processos interns a les novetats que s'especifiquen en el nou marc normatiu.

La modificació que pot comportar més problemes per a les empreses és l'aplicació del "Principi de Limitació del Termini de Conservació", que obliga les entitats a no conservar les dades personals un cop han complert amb la finalitat establerta, de manera que obliga a la majoria dels casos a efectuar la destrucció confidencial definitiva d'aquesta documentació.

Sancions contundents

A què s’enfronten les empreses o organitzacions que no compleixin amb aquestes modificacions? Doncs un dels apartats més destacats el trobem a l’article 83, que contempla sancions de fins a 20.000.000 € o el 4% del volum de negoci de l’exercici anterior en els casos més greus, i de fins a 10.000.000 € o el 2% del volum de negoci de l’exercici anterior en els casos més lleus, optant en ambdós casos per la quantitat més elevada. 

A més, segons la normativa legal vigent en matèria de Protecció de Dades (LOPD), el responsable directe de la documentació referida està obligat al compliment de la correcta destrucció d'aquestes informacions, podent ser requerits els registres oficials de la seva destrucció per al compliment de la ISO27001 de Seguretat de la Informació. El no compliment d'aquesta obligació podria comportar una sanció d'entre 300.000 i 600.000 € al tractar-se d'infraccions molt greus.

A Femarec

A Femarec t’oferim una alternativa per a complir amb la legalitat vigent y les noves modificacions. Portem anys oferint aquest servei de destrucció de documentació confidencial d'una forma eficaç i segura. Comptem amb una destructora única a Barcelona, ​​que ens permet eliminar tot tipus de materials confidencials (disquets, CD, fusta, roba, metall, etc.), i amb una capacitat de destrucció de 1.200 kg. de material per hora.

Tant la recollida com el transport formen part del servei que s'ofereix, sent aquests també dos procediments que s'efectuen amb la màxima seguretat per evitar filtracions.

Després de l'eliminació s'emet el certificat de qualitat UNE-EN15173: 2010 de Destrucció Confidencial, que acredita i garanteix el compliment de la llei de protecció de dades de caràcter personal.

Aprofita l’oferta actual!

CContracta ara el servei i aprofita aquesta extraordinària oferta! A més, si tens curiositat per conèixer el servei, convidem a les empreses a visitar el nostre Centre Especial de Treball per a observar el procés de destrucció de documents i que puguin conèixer l'eficiència i confidencialitat del nostre personal i el nostre equip.Tags: Centre Especial de Treball,serveis CET,CET,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web