Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Tipus de currículum II
10/07/2018 14:15:14 , BarcelonaAvui repassem els tipus de currículums més originals o menys freqüents. Podeu consultar els tipus de currículum més habituals a la notícia anterior.

 

Currículum creatiu

És una opció per tenir en compte principalment en dos casos: per sol·licitar feines on la creativitat és important i per destacar en ofertes laborals on hi ha molts aspirants.

Dins la categoria de currículum creatiu hi ha diferents opcions:

 

Currículum gràfic

És un currículum d’estructura convencional, però fet més visual a través d’elements      com fotografies,  il·lustracions o colors.

 

Currículum infogràfic

Aquest model està agafant molta força ja que presenta la informació d’una manera molt visual i fàcilment comprensible. Utilitza infografies per organitzar el contingut.o:

 

Videocurrículum

Tal com indica el seu nom, es tracta d’explicar la teva experiència, b style="mso-bidi-font-weight:normal">formació i competències en format vídeo. Dins els videocurrículums podem trobar des d’opcions més clàssiques on es dona tota la informació habitual de forma ordenada i seriosa fins a opcions creatives i innovadores on importa més el com que el què. Amb aquest model la persona reclutadora coneix més de tu abans de l’entrevista. Això pot ser positiu en alguns casos, però també et pot jugar en contra si saps que el teu punt fort és el contacte directe.

 

Currículum cec

És un model de currículum creat per evitar les discriminacions a l’hora de donar una feina. En aquesta opció queden eliminades les següents informacions: foto, nom, edat, nacionalitat, etc. o:p>

Pot ser útil si tens alguna característica que creus que pot limitar les teves opcions d’aconseguir la feina, però el fet que no sigui massa habitual al nostre país fa que pugui tirar enrere a les reclutadores i reclutadors. Per apostar per aquesta opció has d’estar molt convençut que la teva experiència i formació es tant atractiva que voldran conèixer-te tot i no tenir certes dades teves.

 

A Femarec t’ajudem a trobar treball

Des de fa 27 anys, Femarec acompanya persones en situació d’atur en el seu procés per aconseguirb> una feina. 1 de cada 3 participants aconsegueix treball mitjançant els nostres cursos, formacions, tallers de grup i tutories personalitzades. Les nostres accions són 100% subvencionades gràcies al finançament del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Departament de Treball, Afers Socials i Família de la Generalitat de Catalunya.Tags: ocupació,Cursos subvencionats,Formació Ocupacional,integració laboral,orientació,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web