Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat col·labora amb Femarec
19/01/2018 13:57:20 , BarcelonaGràcies a la col·laboració del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, Femarec ha pogut donar continuïtat durant aquest passat 2017 a diversos projectes. Aquests projectes són el Servei d'Integració Sociolaboral (SISL), el Servei Prelaboral, el projecte InOut i el Servei d'Anàlisi de l'Ocupabilitat per a persones Immigrades. 

SISL 

El SISL és un recurs d'atenció social adreçat a persones amb discapacitat intel·lectual i / o alteracions conductuals que, per diversos motius, no estan en condicions d'accedir directament al mercat laboral ni afrontar de manera autònoma la integració sociolaboral. 

L'objectiu del SISL és ajudar aquestes persones a adquirir, recuperar i/o mantenir les habilitats i capacitats relacionades amb la inserció laboral, a més de treballar competències transversals com les habilitats de relació interpersonal. 

InOuto 

El programa InOut funciona com un projecte d'orientació i/o formació professional per a joves d'entre 16 i 29 anys que hagin abandonat els estudis i necessiten obrir-se pas en el món laboral. A aquestes persones se'ls aconsella un itinerari i se'ls acompanya durant el procés. Mitjançant el programa poden accedir a pràctiques d'empresa, una borsa de treball i continuar els seus estudis posteriorment, si ho desitgen.

Prelaboral 

Al servei de Prelaboral s'atenen a una sèrie de persones amb trastorn mental i/o discapacitat intel·lectual que requereixen d'un procés de rehabilitació laboral abans d'obtenir una feina. Els i les participants del projecte participen en diversos tallers que pretenen preparar-los per diferents tasques laborals i oferir-los també habilitats actitudinals i socials. 

SAO per a Immigrants 

L'objectiu d'aquest projecte és analitzar la situació personal i sociolaboral de cada participant per procurar-los una millora continuada de la capacitat d'inserció laboral perquè s'adaptin com més aviat millor al seu nou context sociolaboral.

Mitjançant els ajuts atorgats pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies en la convocatòria ordinària de subvencions, Femarec podrà seguir oferint aquests serveis a mínim fins al 2018.Tags: aportació,salut mental,discapacitat,malaltia mental,ocupació,integració laboral,RSC,orientació,discapacitats,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web