Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Femarec col·labora amb La Marató de TV3
28/11/2017 15:15:17 , BarcelonaCom cada any, la Televisió de Catalunya i la Fundació La Marató de TV3 realitzarà el 17 de desembre de 2017 el telemarató amb fins benèfics "La Marató". No obstant això, aquest any és especial per Femarec, ja que per primera vegada participem activament en el projecte benèfic per recaptar fons per a la investigació contra les malalties infeccioses.


Sabonets contra les infeccions

L'epicentre de la nostra col·laboració és la recaptació mitjançant la venda de sabons ideats i fabricats pels usuaris i les usuàries dels nostres serveis de Prelaboral, SILS i TAS Caviga. Ells/es han ideat tot el procés de realització d'aquest micro projecte.

Per això han dissenyat i elaborat sabons de dos tipus: uns en forma de Space Invaders (representant els virus infecciosos) i uns altres en forma de cors (representant la salut). Per a la seva distribució, el dia 28 de novembre, al centre de Femarec del carrer Sardenya (C / Sardenya, 68/72. Barcelona), i el 2 de desembre, al carrer Gran de Gràcia, es muntaran paradetes on es podran obtenir les bosses de sabonets per tan sols 3 euros. A més de l'àmbit econòmic, també s'han organitzat xerrades informatives per difondre hàbits saludables que serveixen per prevenir les malalties infeccioses.

Iniciativa amb doble fulla

El projecte no tan sols servirà per sumar a la causa de La Marató, sinó que també suposa un estímul i un benefici per als/les participants. Han posat en pràctica competències que els ajudaran a avançar en el seu camí de (re)habilitació psicosocial, fomentant el seu esperit crític i reflexiu, i augmentant així la seva participació comunitària.

D'aquesta manera es persegueix d'una manera més solidària, si cap, l'objectiu final del Prelaboral, incorporar a persones amb trastorn mental, discapacitat intel·lectual i / o alteració de conducta, al mercat laboral o reincorporar-los al sistema educatiu.

La Marató de TV3

El projecte, que remunta el seu origen al 1992, és una de les iniciatives solidàries més conegudes a Catalunya i un dels projectes pels quals TV3 és més conegut fora de Catalunya. Fins a la data s'han recaptat prop de 150 milions d'euros destinats a la investigació de diverses malalties. Des de 2004 es porta recaptant anualment més del doble del que es recaptava amb anterioritat, arribant al rècord de 12.387.634 € recaptats el 2012 per a la investigació contra el Càncer.


Tags: discapacitat,Formació,integració laboral,orientació,discapacitats,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web