Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Femarec participa al #GivingTuesday, una iniciativa solidària global
21/11/2017 15:14:07 , Barcelona
El proper 28 de novembre se celebra mundialment el
#Givingtuesday. Es tracta d'una jornada dedicada a la cooperació en la que es convida a tothom a fer donacions a causes socials. La idea és fer de contrapunt al #BlackFriday i el #CiberMonday, dos dies dedicats al consum.

"Acabem amb les vaixelles de plàstic!"


Femarec participa per segon any al #GivingTuesday. En aquesta ocasió, amb el projecte
“Acabem amb les vaixelles de plàstic!”, que té l'objectiu d'aconseguir un rentavaixella industrial per facilitar el rentat de plats del Servei de prèstec gratuït de vaixella. Aquest servei és una col·laboració recent amb l'Ajuntament de Barcelona que posa a disposició de les entitats de la ciutat una vaixella reutilitzable per a fins a 500 comensals. L'obtenció d'aquest rentavaixella suposaria un estalvi energètic d'electricitat i d'aigua.

El servei s'emmarca dins de la campanya
#ResiduZero i té l'objectiu d'acabar amb l'ús de les vaixelles de plàstic d'un sol ús. A banda dels beneficis pel medi ambient, per l'estalvi de material i la reducció de residus que suposa, també aporta beneficis socials, ja que contribueix a la reinserció laboral i social.

Per fer realitat aquest projecte es vol recaptar la quantitat de 2000€. Les donacions es poden realitzar fins el dia 28 de novembre a través de la plataforma de micromecenatge
“Mi grano de arena”.

#GivingTuesday

#GivingTuesday constitueix una plataforma global que va néixer l'any 2012 als Estats Units i promoguda per l'ONU, entre altres institucions, a les que ja s'han afegit més de 70 països. Es tracta d'un moviment obert en el qual qualsevol persona, família, fundació, organització social, institució pública, escola, universitat o empresa pot participar a través de la seva plataforma. D'aquesta manera, es dóna a conèixer a la societat i a les empreses, les oportunitats de cooperar en projectes socials, mediambientals, relacionats amb la salut, etc.

El centre especial de treball

El Servei de préstec gratuït de Vaixella és gestionat pel Centre Especial de Treball de Femarec . El CET (Centre Especial de Treball) és un centre productiu de béns i serveis dirigit a afavorir la integració laboral de persones amb discapacitat intel·lectual i/o trastorn mental. Actualment hi treballen al voltant de 150 persones, que, a més, compten amb un seguit de serveis socials complementaris a l'activitat laboral. Des de la seva creació el 1993, aquest centre s'ha especialitzat en la gestió i recuperació de residus de diversos tipus, entre altres serveis.Tags: aportació,discapacitat,Centre Especial de Treball,integració laboral,serveis CET,CET,discapacitats,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web