Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Sant Jordi: regals solidaris i molt treball!
21/04/2017 13:58:29 , BarcelonaEls i les alumnes de Femarec, posen en pràctica diverses competències i habilitats laborals muntant paradetes de Sant Jordi.

 

Treballant en el muntatge d’una botiga

Avui, divendres 21 d’abril, els i les participants del curs PFI d’Auxiliar de Comerç i Atenció al públic s’han avançat a la diada i han posat una paradeta a les nostres instal·lacions del carrer Sardenya 68 de Barcelona. 

Amb aquesta activitat els alumnes desenvolupen estratègies per conèixer l’organització d’una botiga a partir de la ideació, elaboració i planificació d’un projecte comercial emmarcat dins del dia de Sant Jordi. Això els permet treballar d’una manera pràctica i transversal tots els mòduls del curs. Amb els diners que aconsegueixin, realitzaran una activitat relacionada amb la formació. 

En aquest enllaç podreu veure els diferents regals que han dissenyat, pels quals han fet servir materials reciclats com oueres de cartró i taps de suro de les ampolles de vi o cava.

Preparant-se per aconseguir un treball amb garanties

D’altra banda, el mateix dia de Sant Jordi, diumenge 23 d’abril, els i les participants amb discapacitat i/o trastorn mental del nostre Servei Prelaboral i del nostre programa de Treball amb Suport (TAS Caviga) estaran a Barcelona, a la Plaça de Sants, tot el matí, venent les magnífiques tasses que han dissenyat per Sant Jordi. 

Gràcies a aquesta iniciativa, els i les participants han posat en pràctica diverses competències i habilitats laborals (autonomia, responsabilitat, treball en equip, relacions interpersonals...) que els hi permetran aconseguir una feina amb garanties.      

 

Regals solidaris del Centre Especial de Treball

També els treballadors del nostre Centre Especial de Treball han estat preparant una sèrie de detalls per aquesta data tan representativa. Una rosa de goma EVA, uns plastidecors amb formes de roses i drac per als més petits i un llibre són els regals solidaris que han preparat aquest any. 

Tots els diners recaptats, es destinaran a un projecte de promoció d’envelliment saludable. En el seu marc, s’organitzen diverses activitats ideades per allargar la vida laboral d’aquells treballadors amb discapacitat i/o trastorn mental d’edats més avançades. Per diverses raons, el col·lectiu envelleix més ràpidament que la resta.

 

25 nys de treball en favor dels més desafavorits

Des del 1991, Femarec treballa per la inclusió social i laboral dels col·lectius més desafavorits de la nostra societat. Mitjançant diverses accions, com cursos de formació ocupacional i programes d’orientació laboral, o bé a través d’un contracte al nostre Centre Especial de Treball, hem ajudat a més de 25.000 persones de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i aconseguit un lloc de treball per a 1 de cada 3.Tags: PFI,salut mental,Centre de Dia,discapacitat,malaltia mental,Centre Especial de Treball,ocupació,Formació Ocupacional,integració laboral,FemVia,orientació,discapacitats,CET,PFI,PFI,PFI,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web