Un projecte al servei de les persones i del medi ambient

Actualitat

Joan Ramon Riera, President de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat, visita Femarec

Joan Ramon Riera, President de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat, visita Femarec

Ahir dilluns 19 de juliol, vam rebre la visita de Joan Ramon Riera, president de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD) i regidor d’Infància, Joventut i Persones Grans de l’Ajuntament de Barcelona.

El recorregut de la visita va permetre donar a conèixer les noves instal·lacions de l’entitat, situades al barri del Bon Pastor a Barcelona, en el marc de la celebració dels 30 anys de l’entitat aquest 2021.

La tasca social i mediambiental, referents a la ciutat

Joan Ramon Riera va apropar-se al projecte Femarec, que treballa per a la inserció sociolaboral de persones en situació de vulnerabilitat així com per la cura del medi ambient des dels seus inicis. Així, a través de la visita per una part dels més de 15.000m2 de les instal·lacions que té Femarec al districte de Sant Andreu, el president de l’IMPD va observar de ben a prop com de la necessitat, en vam fer oportunitat. Tota l’entitat es troba avui unificada en un mateix espai, que aglutina els Dispositius d’inserció, la Formació, el Centre Especial de Treball i el Servei de Salut Mental.

Una de les qüestions tractades durant el matí, a més de la rellevància de la tasca social i mediambiental de Femarec, que es presenta com un recurs laboral de referència i pioner a la ciutat de Barcelona, va ser la qüestió de l’envelliment prematur de les persones amb discapacitat intel·lectual i especials dificultats que atenem, així com l’accessibilitat cognitiva, un nou servei productiu que els ofereix una nova oportunitat laboral i que és una necessitat que requereix ser implementada per part de l’Administració i també del sector privat.

30 anys #iseguim!

A través d’un recorregut de gairebé dues hores, van poder conèixer la tasca del Projecte Femarec, que va néixer l’any 1991 com una entitat sense ànim de lucre amb la voluntat de canviar el món. 30 anys després, seguim treballant amb la mateixa convicció i il·lusió que el primer dia amb un munt d’èxits assolits.

Write a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Accessibilitat