Un projecte al servei de les persones i del medi ambient

Actualitat

Felix Ortega, Director de Barcelona Activa, visita Femarec

Felix Ortega, Director de Barcelona Activa, visita Femarec

Felix Ortega, Director de Barcelona Activa, i Esmeralda Blasi, Responsable d’Accions de Desenvolupament Local de Proximitat a Nou Barris, Sant Andreu i Sant Martí, van visitar ahir dijous 15 de juliol l’Espai Femarec. No és el primer cop que Barcelona Activa visita Femarec, doncs el passat mes de febrer ja els vam obrir les nostres portes.

La direcció de Barcelona Activa va poder conèixer les noves instal·lacions de l’entitat, situades al barri del Bon Pastor a Barcelona. El present 2021 celebrem 30 anys i, amb la voluntat de donar a conèixer el centre i celebrar l’aniversari, estem treballant des del mes de gener perquè les institucions puguin conèixer-nos de ben a prop.

Una mirada general al projecte

Durant la visita, Ortega i Blasi, que repetia el recorregut per segon cop, van poder recórrer una part dels més de 15.000m2 del centre. Al llarg del matí, va poder observar una perspectiva global de la tasca dedicada a la inserció sociolaboral que duem a terme des de Femarec.

A través d’un recorregut d’aules, tallers, despatxos i espais diversos, la directiva va apropar-se als diversos departaments i la feina que s’hi duu a terme: Dispositius d’Inserció, Formació, Centre Especial de Treball i els serveis productius, així com el Servei de Salut Mental. Fèlix Ortega es va mostrar molt interessat pel projecte i per les nostres inquietuds de present i futur, com és el cas de l’accessibilitat cognitiva.

El projecte Femarec

A través d’un recorregut de gairebé dues hores, van poder conèixer la tasca dek Projecte  Femarec, que va néixer l’any 1991 com una entitat sense ànim de lucre que treballa per aconseguir la inserció laboral i social de persones en situació de vulnerabilitat, perseguint dos objectius: la igualtat d’oportunitats per a les persones més desfavorides i la cura del medi ambient. 30 anys després, seguim treballant per un món millor amb la mateixa convicció i il·lusió que el primer dia amb un munt d’èxits assolits.

Write a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Accessibilitat