Un projecte al servei de les persones i del medi ambient

Actualitat

Estrena d’Entremesos o l’escarni de la moral al Teatre Apolo

Estrena d’Entremesos o l’escarni de la moral al Teatre Apolo

Ahir, dilluns 19 de juny, la companyia Pot Teatre va estrenar el seu nou espectacle: Entremesos o l’escarni de la moral, dirigida per l’Albert Gràcia i amb música del Keco Pujol.

De gom a gom es va omplir el Teatre Apolo de Barcelona per rebre una nova reinterpretació en format musical de textos clàssics de Miguel de Cervantes que més de quatre segles continuen tenint una vigència extraordinària. A través d’un exquisit guió de Marc Angelet i Nadina Campàs, Pot Teatre va presentar la nova comèdia musical plena d’humor i sàtira sobre la condició humana i la societat.

L’acte va ser tot un èxit, aplegant a gairebé 700 persones, destaquem la presència de la molt honorable consellera de Cultura Natàlia Garriga i el molt honorable conseller de Drets Socials, Carles Campunzano, així com persones representants del món cultural, empresarial, del tercer sector, ambaixadores, treballadores i famílies de la nostra entitat, Femarec.

Una vegada més, les actrius i els actors que formen la nostra  companyia de teatre, Pot Teatre, han fet un pas més a l’hora d’afrontar el repte d’interpretar textos en vers. Volem agrair l’extraordinari esforç fet per tota la companyia perquè aquesta obra sigui novament un èxit.

Ben aviat us compartirem totes les imatges de l’estrena, no us les perdeu!

Teatre

Entremesos o l’escarni de la moral, sinopsi

De la mà d’en Fonoller, en Rabellet i la Farfulla, components d’una rònega companyia de teatre ambulant de l’època que, navegant per diferents espectacles i situacions extretes de fragments dels Entremesos i el Quixot, ens parlaran d’honradesa, d’amor i de política… a partir de l’escena còmica i el vodevil.

Amb ells viatjarem per l’Espanya dels segles XVI i XVII, o de l’actual?; i hi trobarem un retrat tragicòmic de la societat del moment. El nou espectacle és una versió musical, en vers i en català de diversos textos de Miguel Cervantes.

Teatre

Pot Teatre, una companyia inclusiva

Pot Teatre és una companyia professional formada íntegrament per persones amb discapacitat i/o trastorn mental sever, que compta amb més de cinc anys de trajectòria, amb la voluntat de normalitzar l’accés d’aquest col·lectiu a espais de cultura i creació. Nascuda com una eina terapèutica de Teatre Social, avui dia el projecte de Femarec ha aconseguit fer del teatre la professió amb què es guanya la vida aquest col·lectiu, assolint una gran fita per a la seva plena inclusió al món cultural. Altres espectacles de la companyia PotTeatre són Els Músics de Bremen in Concert / Aquí no paga ni Déu! / Tot esperant Godot, el musical / Els tres porquets i el llop especulador

 

Gràcies a la col·laboració de:

Teatre

 

 

 

Write a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Accessibilitat