Un projecte al servei de les persones i del medi ambient

Actualitat

Pot Teatre improvisa amb Impro Barcelona!

Pot Teatre improvisa amb Impro Barcelona!

La companyia Pot Teatre va realitzar ahir una master class d’improvisació amb el Miquel Simo i la Sam Gutiérrez d’Impro Barcelona. Al llarg de la sessió magistral, els actors i les actrius van poder posar en pràctica i adquirir tècniques interpretatives amb la fi d’afrontar amb més seguretat i recursos les seves actuacions a l’escenari.

La jornada va ser molt profitosa i la companyia va quedar-ne encantada, amb ganes de repetir i ampliar en properes ocasions.

Impro Barcelona, immersió en la improvisació

Impro Barcelona neix el 2014 quan 13 improvisadors/es decideixen crear un segell propi després de tretze anys treballant plegats i plegades.

La companyia compta amb un material humà experimentat i multidisciplinari, particularitat que fa que sigui un grup d’improvisadors/es i creadors/es únic.

La seva experiència en producció teatral és extensa, voltant pels escenaris del Club Capitol, la Sala Barts o l’Eixample Teatre amb espectacles com Societé Improvisé, Catch Boom Punch, Comando Impro, Caça-històries -el format per als petits- i  Assassinat al Club.

Les seves obres exploren la improvisació i renoven les fórmules més clàssiques de l’Improshow, una obra que van veure néixer i van fer créixer quan estaven al Teatreneu, al barri de Gràcia de la capital catalana.

Pot Teatre, una companyia inclusiva

Pot Teatre és una companyia professional formada íntegrament per persones amb discapacitat amb la voluntat de normalitzar l’accés d’aquest col·lectiu a espais de cultura i creació. El seu nou espectacle ve precedit de diferents èxits: Els músics de Bremen in ConcertAquí no paga ni Déu, el musical; i Tot Esperant Godot, el musical.

Write a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Accessibilitat