Un projecte al servei de les persones i del medi ambient

Actualitat

Participa als Tallers Ambientals de Femarec amb la teva escola!

Participa als Tallers Ambientals de Femarec amb la teva escola!

L’arribada de la Covid-19 ha dificultat que els Tallers Ambientals de Femarec, nascuts l’any 2005, s’hagin pogut desenvolupar amb normalitat aquest durant el 2020 i el 2021. La pandèmia ha fet impossible que les escoles poguessin venir a visitar les instal·lacions del nostre Centre Especial de Treball (CET), així com realitzar-hi les diverses activitats previstes dins del projecte. És en aquets context que, un cop més, hem reconvertit l’adversitat en oportunitat, transformant els Tallers Ambientals a la modalitat presencial.

Gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona en el marc de la Convocatòria general de subvencions per a projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat per a l’any 2021, els Tallers Ambientals de Femarec s’han pogut mantenir, tot i les dificultats que ha generat la situació de pandèmia, i adaptar a les necessitats de l’actualitat.

La digitalització i renovació dels Tallers Ambientals

D’aquesta manera, la clàssica visita i el taller pràctic poden realitzar-se d’igual manera a través d’una plataforma virtual específica, on hem habilitat tots els materials necessaris. En primer lloc, es pot fer la visita virtual per les seccions de Muntatges i Reparacions i Gestió de Residus del CET, amb missatges de la importància de la cura del medi ambient, del reciclatge i la reutilització. A continuació, es pot jugar a un escape room virtual per posar a prova els coneixements després de la visita.

Després, proposem un taller de reciclatge plàstic, que es pot dur a terme a la pròpia aula a través d’un tutorial virtual i la proposta d’un debat entre les alumnes sobre tot allò que s’ha pogut aprendre.

Tot el material està redactat en lectura fàcil i adaptat a les edats dels escolars.

Vols participar als Tallers Ambientals de Femarec?

Els Tallers Ambientals han esdevingut una eina interactiva, totalment gratuïta, dirigida a les nenes i nens de primària on, de la mà de les treballadores amb especials dificultats del nostre CET, descobreixen tot el que fem des de Femarec per preservar el Medi Ambient.

Aquest fet ha permès que les escoles puguin dur a terme l’activitat a l’aula, adaptada a la situació actual, sense haver de sortir a l’exterior però mantenint l’essència del projecte inicial.

Si la teva escola està interessada en participar als Tallers Ambientals, només cal que ens contactis a través del correu gestioeis@femarec.cat exposant el vostre interès i et facilitarem les claus d’accés.

Write a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Accessibilitat