Un projecte al servei de les persones i del medi ambient

Actualitat

30 anys #iseguim!

30 anys #iseguim!

Femarec va néixer el 1991 amb la voluntat de canviar el món. 30 anys més tard, aquest somni segueix ben present amb la nostra tasca diària. Treballem per la inserció social, laboral i cultural de les persones així com per la cura del medi ambient des dels nostres inicis.

Durant aquestes tres dècades, Femarec s’ha consolidat com un referent en el sector, amb dades que avalen la nostra trajectòria: més de 230.000 persones ateses, més de 15.000 persones contractades al mercat laboral o més de 80 tones de residus gestionades, entre d’altres.

Una fita per celebrar

Per celebrar-ho, el passat mes de desembre, a Femarec vam enlairar el vol amb una jornada que va aglutinar diverses activitats de treball en equip i que va culminar amb un programa de televisió!

El protagonista de la festa va ser l’avió de paper, que ha esdevingut el nostre símbol perquè exemplifica a la perfecció com, a partir d’un material o d’una circumstància molt modesta, si és tracta amb destresa i cura, es pot aconseguir tot, fins i tot una cosa tan màgica com volar.

Vídeo corporatiu dels 30 anys de Femarec

Com a colofó a tota la festivitat i a la celebració dels 30 anys, en resulta un vídeo corporatiu de l’entitat, com ja us vam avançar fa unes setmanes, que sintetitza molt bé el projecte Femarec i els seus valors. Per fi us el podem compartir:

Gràcies a Dosotres per l’organització d’aquell dia i el muntatge i edició d’aquesta peça audiovisual!

Write a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Accessibilitat