Un projecte al servei de les persones i del medi ambient

Actualitat

El dia que Femarec va alçar el vol!

El dia que Femarec va alçar el vol!

El passat 14 de desembre va ser un gran dia per l’entitat. Amb motiu de la celebració dels 30 anys que vam complir durant el 2021, vam celebrar un esdeveniment sorpresa per a totes les persones que fem Femarec.

A primera hora del matí, cada persona usuària i treballadora de Femarec es va trobar amb un sobre que li adjudicava un color acompanyat d’unes instruccions: “Recorda aquest color. Aquest matí estigues alerta. La música et cridarà!”.

A partir d’aquí, el dia es va desenvolupar amb la normalitat habitual fins que, a mig matí, una cançó de l’obra Els músics de Bremen de Pot Teatre va cridar a tothom a unir-se a la festa al pati de l’Espai Femarec. Què estava passant? Ningú ho sabia!

Treball en equip, la millor opció!

De cop i volta, un equip de tripulació de vol, amb la comandant Clàudia Bon Vol (actriu Claudia Font), va aparèixer per amenitzar la festa. Cada un i una dels hostes i hostesses de cabina tenien un color assignat que quadrava amb els colors de les targetes que cada persona havia rebut al matí! Ens van informar que volaríem durant tres hores amb una situació climàtica que es preveia plàcida i tranquil·la. D’aquesta manera, es van organitzar sis equips diferents que es van repartir per tot l’Espai Femarec amb un mateix objectiu: crear avions de paper que volessin ben lluny, de llarga durada o els més precisos.

Així vam iniciar la primera activitat, dinamitzada per les diferents hostesses, on les treballadores i usuàries van poder practicar i competir entre elles, decidint tres persones representants per a cada categoria. Un cop provats els avions i escollides les persones, tocaven més sorpreses i jocs!

Un concurs de televisió… a Femarec!

Ara calia plasmar totes aquestes dots en un concurs de televisió! Com? Sí, sí! A Femarec vam organitzar un plató de televisió, amb la presentadora i comandant Claudia Bon Vol i un bon grapat de càmeres, realitzadors, tècnics de so, regidors i molt més! El públic? Femarec!

El concurs va començar i les diverses proves es van succeir, amb molta diversió, esportivitat i entusiasme. Una rere l’altre, les persones que hi van participar, amenitzades per la presentadora, feien volar els seus avions de paper per veure fins a on arribaven -amb un marcador de distàncies representat per la cronologia dels 30 anys de Femarec-, quanta estona de vol duraven i com de precisos eren -travessant una diana construïda per la comtessa-.

Tots els equips van anar desfilant i participant, l’un rere l’altre, mentre el jurat compartia els seus vots per escollir els millors. Qui va guanyar? Femarec!

La jornada es va concloure amb la celebració d’una senzilla coreografia amb l’himne de Femarec. Tots i totes plegades vam fer d’aquella jornada i d’aquell esdeveniment un dia per emmarcar, de treball en equip i molta gresca!

Femarec, 30 anys i seguim!

Des d’aquí volem agrair a totes les persones que van fer possible aquest dia, tant en les tasques organitzatives de les setmanes prèvies i durant aquell mateix dia com amb la participació de les diverses activitats. Entre totes i tots vam celebrar un dia inoblidable i segur, mantenint en tot moment la seguretat de les persones vers la Covid-19.

Tota la jornada es va emetre per streaming al nostre canal de Youtube i, a més, va ser filmada per un equip professional que s’encarregarà de crear un vídeo resum corporatiu de l’esdeveniment i l’entitat amb motiu dels 30 anys de Femarec. Ben aviat tindrem notícies, pareu atenció!

Write a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Accessibilitat