Un projecte al servei de les persones i del medi ambient

Actualitat

Millora la teva situació laboral amb els nostres cursos!

Millora la teva situació laboral amb els nostres cursos!

Femarec ofereix formació ocupacional acreditada amb certificat de professionalitat per a totes aquelles persones que estiguin a l’atur o que vulguin millorar la seva situació laboral així com formació professionalitzadora online. Acredita’t i millora professionalment!

Formació pràctica i sense cost per l’alumnat

Es tracta de formacions 100% subvencionades que no tenen cap cost per l’alumne, de qualitat i totalment adaptades a les demandes del mercat laboral. Hi ha una àmplia oferta formativa -oferim més de 80 especialitats diferents– i es poden fer tant en modalitat presencial com online.

A Femarec oferim formació en noves professions utilitzant mètodes actius i participatius d’aprenentatge. A més, oferim formacions tècniques  de qualitat que també permeten als nostres estudiants adquirir i mantenir hàbits personals i socials que els ajudaran a aconseguir i mantenir els seus llocs de treball. 

Femarec, 30 anys d’experiència amb més de 13.500 cursos

Les formacions de Femarec ofereixen atenció i seguiment individualitzat i un servei d’orientació i inserció laboral. A més, els nostres cursos inclouen pràctiques reals en empreses. En acabar la formació, posem a disposició dels alumnes la nostra borsa de treball pròpia, on hi ha més de 800 empreses.

Cada mes, Femarec ofereix diferents cursos professionalitzadors en ambdues modalitats. Les formacions es van renovant mensualment, cal estar alerta perquè en qualsevol moment pot aparèixer una formació que pot millorar la teva situació laboral.  Clica aquí i canvia el teu futur!

2 Comments

 1. Masi baba tandjigora
  30/07/2022 at 04:28

  necesito

  1. Toni
   13/08/2022 at 06:59

   Bon dia Masi,
   Pots fer la consulta trucant al 93 415 94 17 o bé escriu-nos a formacio@femarec.cat. Moltes gràcies!!

Write a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Accessibilitat