Un projecte al servei de les persones i del medi ambient

Actualitat

Economia circular a Reparacions i Muntatges: Reparar, Recuperar i Reutilitzar

Economia circular a Reparacions i Muntatges: Reparar, Recuperar i Reutilitzar

Al voltant de 140 persones amb discapacitat i especials dificultats treballen cada dia al Centre Especial de Treball (CET) de Femarec, que acull diversos serveis productius amb centenars de clients.

En la secció de Recuperació i reparació de màquines i dispositius varis, 25 persones cada dia es dediquen a realitzar una feina que requereix una alta precisió manual i excel·lència vers els clients.

La feina que duen a terme les persones treballadores del CET està vinculada directament amb la cura del medi ambient, saps per què?

La cura del medi ambient, protagonista a Femarec

Recuperem i reparem màquines i dispositius per a la seva reutilització, tant de xapa com de mecànica i/o electricitat, de tot el territori espanyol. Estem especialitzats, entre d’altres, en màquines d’autovenda (vending), fonts d’aigua, cafeteres professionals, manoreductors, capçals i motoragitadors per al subministrament de de begudes gasificades (cervesa de barril).

Aquest servei, com tots els que oferim, es realitzen seguint escrupolosos controls de qualitat i de sostenibilitat mediambiental avalats per les certificacions de qualitat: ISO 14001 Medi Ambient i ISO 9001 Qualitat.

Amb la nostra experiència com a gestors de residus des de 1993, detectem la nombrosa quantitat d’elements que es consideren residus i que podrien adquirir una segona vida sense cap mena de problema, si es reparen adequadament. A més, tots aquells materials que estiguin fets malbé i no siguin aprofitables són reciclats.

Damm i Nespresso confien en Femarec

Des de l’any 1994 treballem per la marca Damm, allargant la vida dels diversos elements que composen un barril dispensador de cervesa Estrella Damm. Aquests dispositius pateixen un fort desgast i deteriorament pel seu ús. Al nostre centre són íntegrament reparats i restaurats deixant-los com nous. Restaurem anualment al voltant de 25.000 components.

Posteriorment, aplicant aquest criteri d’allargar al màxim la vida de les coses, ens vàrem homologar com a taller de l’empresa Nespresso. Som l’únic taller de Nespresso al món que és un Centre Especial de Treball. Recuperem i reparem més de 2.700 cafeteres a l’any.

Quins beneficis té contractar els serveis d’un Centre Especial de Treball?

A banda de la cura del medi ambient i el valor social que suposa contractar els serveis productius de Femarec, la contractació d’un servei d’un CET proporciona un munt de beneficis per a la teva empresa. T’expliquem quins són aquí.

Si vols conèixer quins altres serveis industrials et podem oferir, te’ls expliquem tots.

Truca’ns al 93 303 65 00 i resoldrem els teus dubtes!

Write a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Accessibilitat