Un projecte al servei de les persones i del medi ambient

Actualitat

Plena Inclusión engega una campanya de suport a les víctimes de la guerra a Ucraïna

Plena Inclusión engega una campanya de suport a les víctimes de la guerra a Ucraïna

Plena Inclusión ha engegat una campanya de suport a les víctimes de la guerra que està esdevenint a Ucraïna. L’objectiu és que l’ajut arribi a les persones amb discapacitat intel·lectual, les seves famílies i les entitats que els hi donen suport. Els col·lectius vulnerables són els que acaben patint més els greuges d’una guerra i la consegüent crisi econòmica.

Aquesta iniciativa es fa coordinadament amb Inclusion Europe, que és qui està liderant el suport a través de la xarxa d’organitzacions del continent.

Solidaritat econòmica per a les persones amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies

Plena Inclusión ha creat un web per contribuir a l’emergència adreçat a donar suport a les persones amb discapacitat intel·lectual d’Ucraïna que han quedat atrapades per la guerra. Podeu consultar-la aquí.

A més a més, ha obert un compte corrent per recollir la solidaritat econòmica d’empreses i particulars que servirà per pal·liar les necessitats més urgents de les persones amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies:

ES64 0049 5117 24 2516182354

Confederación Plena inclusión España. Banco Santander

Per aquest ajut disposeu d’un enllaç per accedir al formulari que cal emplenar quan es realitzi la donació per rebre el certificat.

Pots ampliar aquesta informació i conèixer tot allò que pots fer per aportar el teu gra de sorra en la notícia publicada per Plena Inclusión.

Write a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Accessibilitat