Un projecte al servei de les persones i del medi ambient

Actualitat

Què són els Certificats de Professionalitat?

Què són els Certificats de Professionalitat?

Formació 100% subvencionada

Els Certificats de Professionalitat són formacions que acrediten que una persona posseeix les competències (coneixements, habilitats i aptituds) que capaciten per a desenvolupar una activitat laboral a fi de professionalitzar tots els sectors i facilitar l’accés al mercat laboral.

Es tracta d’una formació 100% subvencionada amb validesa a tot l’Estat Espanyol i a més, la normativa europea actual permet el reconeixement de les qualificacions acreditades a la Unió Europea.

En alguns sectors laborals, posseir un Certificat de Professionalitat que acredita les competències professionals d’una persona pot ser un requisit indispensable per accedir a un procés selectiu o lloc de treball, a més de permetre optar a ofertes d’ocupació pública.

Què t’oferim a Femarec?

La llarga experiència de Femarec, com a centre formatiu autoritzat des de 1991, aposta per una formació basada en el mètode experiencial, garantint cotes d’èxit molt més elevades que les metodologies d’aprenentatge convencional, oferint una formació tècnica de qualitat a través de mètodes d’aprenentatge participatius i amb pràctiques reals en empreses.

El nostre compromís amb la formació va més enllà, a través del seguiment personalitzat de cada estudiant i oferint un servei d’orientació i inserció laboral amb una borsa de treball pròpia amb més de 800 empreses col·laboradores.

Els Certificats de Professionalitat són una oportunitat per millorar la formació i experiència i, per reciclar i actualitzar els coneixements adquirits en el passat amb la finalitat d’impulsar el desenvolupament personal i professional.

Consulta tota la nostra oferta formativa i d’accés a https://femarec.cat/formacio-ocupacional/

 

 

Write a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Accessibilitat