Un projecte al servei de les persones i del medi ambient

Actualitat

L’enhorabona més original, el regal més personal

L’enhorabona més original, el regal més personal

Canastretes i Buquets per a nadons

Aquest mes de setembre, renovem la e-botiga de Femarec per fer-la més funcional, còmoda i adaptada a tots tipus de dispositiu. Amb un entorn visual més senzill, on trobareu les propostes més originals per a donar la benvinguda als nounats i sorprendre els futurs pares i mares.

 

 

Un regal ple de valors

Les canastretes i buquets Wawaa es confeccionen a partir de tres grans valors: qualitat, disseny i sostenibilitat, amb productes útils i indispensables que van molt més enllà dels primers mesos de vida del nadó. En forma de buquet, a mesura que desemboliqueu les flors, es descobreixen les diferents peces que componen cadascuna de les propostes. N’hi trobareu quatre, amb diferents elements i preus, adaptant-nos a cada necessitat.

Si esteu pensant en un regal de babyshower o de naixement ben especial i fet amb molta cura, aquesta és l’opció més còmoda i original amb la que sorprendre els futurs pares i mares.

Des de la nova botiga, podreu escollir el regal més idoni per fer arribar la vostra benvinguda i felicitació. Entreu ara a https://femarec.cat/e_botiga i descobriu les diferents canastretes i buquets per nadons WaWaa.

Write a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Accessibilitat