Un projecte al servei de les persones i del medi ambient

Actualitat

Propòsit Femarec

Propòsit Femarec

No hi ha cap mena de dubte, que aquests darrers anys, les persones hem canviat la nostra manera de relacionar-nos amb les empreses, les marques i els serveis que utilitzem. Busquem no tan sols el valor del seu producte o servei sinó també el seu #compromís i #propòsit envers les persones i el planeta.

Ara és el moment de les #marquesambpropòsit!

A Femarec fa més de 30 anys que treballem per la inserció social, laboral i cultural de col·lectius en risc d’exclusió, enfocant la nostra activitat envers la igualtat d’oportunitats per a les persones més vulnerables i la cura del medi ambient. Un ferm compromís amb les persones, el desenvolupament sostenible i l’economia circular.

A través de la #contractació dels serveis per empreses i marques del nostre Centre Especial de Treball, de donacions a favor de la nostra Fundació i del foment de la contractació de persones amb discapacitat intel·lectual o Trastorn Mental Sever, afavorim i assegurem la integració laboral de les persones amb discapacitat i especials dificultats amb una ocupació digna i segura.

Els serveis per empreses i institucions que ofereix Femarec tenen un alt valor afegit. Són uns serveis amb la qualitat social que li atorguen més d’un centenar de persones amb discapacitat i especials dificultats encarregades de dur-los a terme. Ser client de #Femarec, doncs, no tan sols significa gaudir d’uns serveis d’alta qualitat certificada sinó que a més a més, vol dir formar part d’un gran projecte d’integració social.

En l’actualitat el nostre Centre Especial de Treball dona feina a gairebé 150 persones amb #discapacitat i especials dificultats i ofereix al voltant de 12 serveis industrials diferents a més de 800 empreses.

Els nostres serveis fomenten el desenvolupament sostenible i responsable, és a dir, #reduir, #reutilitzar i #reciclar; amb un ventall ampli i divers que va des de la gestió de residus i recollida selectiva, la destrucció confidencial de documentació i la protecció de marca, la realització de muntatges elèctrics i, la recuperació i reparació de màquines i dispositius, o la venda directa de material d’oficina, entre d’altres.

Des de Femarec tenim molt a oferir-vos, informeu-vos de tots els beneficis de formar part d’aquest gran #Projecte d’Integració Social i acompanya’ns a canviar al món!

Més informació: femarec.cat/beneficis-per-a-les-empreses

 

Write a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Accessibilitat