Un projecte al servei de les persones i del medi ambient

Actualitat

La formació professionalitzadora subvencionada a Femarec

La formació professionalitzadora subvencionada a Femarec

La formació professionalitzadora #subvencionada és un programa de formació que s’ofereix sense cap cost per l’alumnat que promocionen entitats públiques com el #Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya i el Servei Públic d’Ocupació Estatal. Es tracta de formacions dirigides tant a persones treballadores ocupades, com autònomes o desocupades, i poden ser tant en format presencial, mixt o online, depenent de les particularitats de cada especialitat.

Els beneficis de la formació subvencionada són nombrosos. D’una banda, capacita a les persones per al treball que exerceixen actualitzant les seves competències i, d’altra banda, proporciona coneixements i habilitats nous vinculats al seu àmbit professional; augmentant la seva satisfacció i confiança per a dur a terme noves responsabilitats o reptes professionals.

Es tracta d’una #formació tècnica de qualitat, flexible i innovadora que potencia tant les #competències professionals com les personals, basada en l’aprenentatge participatiu i actiu. Els/les participants no únicament aprenen un temari, sinó que actuen, reflexionen i emprenen noves accions a partir de les pròpies experiències. Aquest model permet situar les noves habilitats en context i desenvolupar noves idees sobre com implementar-les.

Des de #Femarec hem dissenyat una oferta formativa #professionalitzadora completa i actual, posant a la disposició de tots els alumnes un servei docent de qualitat on rebre #suport, #acompanyament i #dinamització tutorial en qualsevol moment.

Actualment, els àmbits de formació són:

 • carretons i plataformes elevadores
 • seguretat i salut laboral
 • serveis a les empreses
 • comerç i distribució
 • gestió comptable, econòmica, financera i recursos humans
 • competències digitals i comunicació 2.0
 • sanitat i serveis a col·lectius i a les persones
 • competències transversals
 • certificació ACTIC

No ho dubtis, si tens pendent realitzar o millorar en cap aspecte la teva #carrera professional, aquest és el moment! Omple el formulari  femarec.cat/formacio-treballadors-ores-en-actiu/#FormDPCH-InfoCursos i ens posarem en contacte amb tu.

2 Comments

 1. Raquel
  01/12/2022 at 22:11

  Solicito información sobre cursos de sanidad. Gracias.

  1. Toni
   02/12/2022 at 07:11

   Bon dia Raquel,
   Pots inscriure’t o demanar informació emplenant aquest formulari o trucant al 93 415 94 17 o si ho prefereixes al mail: formacio@femarec.cat. Moltes gràcies!!

Write a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Accessibilitat