Un projecte al servei de les persones i del medi ambient

Actualitat

Setmana de la Mobilitat Europea (16 al 22 de setembre)

Setmana de la Mobilitat Europea (16 al 22 de setembre)

La Setmana Europea de la #Mobilitat 2022 se celebra del 16 al 22 de setembre amb el lema “Combina i mou-te” posant el focus en la #intermodalitat i impulsant hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables, que redueixin la contaminació, millorin la qualitat de l’aire i permetin nous usos de l’espai públic.

Aquest any se centra en la #intermodalitat, sensibilitzant la ciutadania sobre l’impacte ambiental del transport i informar sobre les diferents modalitats amb la finalitat d’impulsar l’ús de mitjans de transport més sostenibles com el transport públic, la mobilitat a peu, la bicicleta o els vehicles elèctrics.

Des de Femarec fa més de trenta anys que impulsem la #preservació del medi ambient, engegant projectes que promouen la minimització, la reutilització i el reciclatge que genera la ciutadania. I com no podia de ser d’una altra manera, ens sumem a les noves iniciatives que promouen un model de país centrat en les persones i el medi ambient, convidant a la reducció de la contaminació ambiental i sonora en els espais públics.

El Dia sense Cotxes
Aquest pròxim dijous, dia 22 de setembre, se celebra el Dia Mundial sense #Cotxes amb l’objectiu principal de conscienciar a la ciutadania de deixar el transport motoritzat per un dia i provar nous mitjans de transport més sostenibles i respectuosos amb el medi ambient.

Us animem a sumar-vos-hi!

Aquí trobareu la campanya https://youtu.be/9jVp33pFDCA

Write a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Accessibilitat