Un projecte al servei de les persones i del medi ambient

Actualitat

Pot Teatre actuarà a Rubí i Abrera el proper mes desembre

Pot Teatre actuarà a Rubí i Abrera el proper mes desembre

Pot Teatre torna als escenaris, en un any que ha estat també difícil, com el 2020, marcat per les dificultats derivades de la pandèmia de la Covid-19 en el sector cultural. La companyia finalitzarà l’any amb dues noves cites al calendari.

Així, el proper divendres 3 de desembre, Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, Pot Teatre representarà Els Tres Porquets i el Llop Especulador al Teatre Municipal La Sala de Rubí a les 18h. Ja es poden aconseguir les entrades aquí.

El dia següent, dissabte 4 de desembre a les 12h del matí, les actrius i actors de la companyia representaran la mateixa obra a la Sala Municipal d’Abrera. Un cap de setmana ben carregat!

Pot Teatre, una companyia inclusiva

Pot Teatre és una companyia professional formada íntegrament per persones amb discapacitat amb la voluntat de normalitzar l’accés d’aquest col·lectiu a espais de cultura i creació. El seu nou espectacle ve precedit de diferents èxits: Els músics de Bremen in ConcertAquí no paga ni Déu, el musical; i Tot Esperant Godot, el musical.

Amb el pas dels anys, el que va néixer com una eina terapèutica de teatre social, ha esdevingut la companyia Pot Teatre, que ha aconseguit fer del teatre la professió amb la que actors i actrius amb discapacitat i especials dificultats es guanyen la vida, assolint una gran fita per a la seva plena inclusió al món laboral. I aquesta és gran fita del sector: aconseguir que el teatre social esdevingui teatre professional, evitar que el teatre inclusiu sigui exclusiu en si mateix.

Write a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Accessibilitat