Un projecte al servei de les persones i del medi ambient

Actualitat

Sandra Martín, treballadora del CET de Femarec, participa en la selecció espanyola femenina de futbol 7 per a persones amb paràlisi cerebral o dany cerebral adquirit

Sandra Martín, treballadora del CET de Femarec, participa en la selecció espanyola femenina de futbol 7 per a persones amb paràlisi cerebral o dany cerebral adquirit

La treballadora Sandra Martín del Centre Especial de Treball de Femarec forma part de la selecció espanyola femenina de futbol 7 per a persones amb paràlisi cerebral i dany cerebral adquirit, que va néixer fa tot just un any i continua donant passes fermes.

L’equip busca consolidar-se amb noves jugadores d’arreu de l’estat espanyol

En els últims mesos s’hi han afegit noves incorporacions procedents d’arreu de l’estat espanyol i s’espera que aquestes segueixin creixent per consolidar la selecció, que va néixer amb jugadores principalment catalanes.

L’equip té la mirada posada en la Copa del Món, que tindrà lloc del 26 d’abril al 16 de maig a Salou. Amb aquesta fita a l’horitzó, estan intentant ampliar el projecte i arribar a més ciutats per tal que l’equip sigui el més competitiu possible. Cerquen jugadores que entrenin o competeixin amb clubs que són propers als seus llocs de residència per tal que tinguin un cert rodatge durant aquests mesos previs.

Femarec i el futbol

Femarec té una llarga trajectòria amb el futbol, creant un equip, que es va iniciar de forma espontània l’any 1996, quan alguns treballadors del Centre Especial de Treball, per iniciativa pròpia, van començar a quedar periòdicament per jugar en un parc públic a prop del CET.

L’any següent, es van consolidar i es van inscriure com a equip de futbol de Femarec a l’ACELL. Actualment, Femarec té dos equips de futbol inscrits a l’associació, formats per persones amb discapacitat intel·lectual i/o trastorn mental sever. Sota l’objectiu de fomentar la pràctica de l’esport, es reuneixen un cop per setmana per tal de practicar i entrenar regularment. Amb el propòsit de garantir la qualitat de l’activitat, l’equip compta amb un entrenador titulat de l’ACELL. A més, participen regularment a la Lliga ACELL i anualment als Campionats de Catalunya de Futbol Sala Special Olympics.

Write a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Accessibilitat