Un projecte al servei de les persones i del medi ambient

Actualitat

Pot Teatre pujarà als escenaris de Mollerussa!

Pot Teatre pujarà als escenaris de Mollerussa!

La companyia representarà “Aquí no paga ni Déu, el musical” al Teatre l’Amistat de Mollerussa

La pandèmia de la Covid-19 no ha posat les coses fàcils al món de la cultura, que és un dels àmbits que més ressentit s’ha vist. No obstant això, les actrius i els actors de la companyia Pot Teatre no s’han aturat durant aquests mesos i han seguit amb els assajos, primer virtuals i després presencials seguint totes les mesures de seguretat, dels seus espectacles. Tan és així que el passat 22 de desembre varen estrenar la seva nova obra Els tres porquets i el llop especulador a l’Auditori de Sant Martí de Barcelona, en el marc del Festival Inclús.

Aquí no paga ni Déu, el musical

El proper diumenge 18 d’abril a la tarda, Pot Teatre tornarà a representar una de les seves obres més exitoses, juntament amb Els músics de Bremen in Concert, al Teatre l’Amistat de Mollerussa.

Aquí no paga ni Déu, el musical” és una comèdia àcida de Dario Fo, que Pot Teatre ha sabut adaptar, per primer cop, en format musical. Aquesta sàtira crítica narra la vida als barris obrers, on la crisi s’estén i la fam augmenta. En un context de crisi econòmica, les valentes veïnes encapçalen una revolta per assaltar els comerços del veïnat al crit d’“Aquí no paga ni Déu!”. Aquest és el tret de sortida d’una peça teatral en què el públic va gaudir i riure de valent.

L’obra està dirigida per Albert Gràcia amb dramatúrgia i adaptació de Marc Angelet i música composada per Keco Pujol.

Pot Teatre, una companyia inclusiva

Pot Teatre és una companyia professional formada íntegrament per persones amb discapacitat amb la voluntat de normalitzar l’accés d’aquest col·lectiu a espais de cultura i creació. Va néixer fa més de 20 anys com una eina terapèutica de Teatre Social i avui dia el projecte de Femarec ha aconseguit fer del teatre la professió amb la que es guanya la vida aquest col·lectiu, assolint una gran fita per a la seva plena inclusió al món cultural.

Write a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Accessibilitat