Un projecte al servei de les persones i del medi ambient

Actualitat

Formació online a l’Espai Virtual de Femarec!

Formació online a l’Espai Virtual de Femarec!

Femarec va posar en marxa durant les primeres setmanes de confinament, un Espai Virtual amb diversos cursos de formació Online, que s’actualitzen de manera contínua. Centenars d’alumnes estan actualment cursant aquestes formacions a través de la nova plataforma d’aprenentatge virtual que funciona a ple rendiment.

A través d’una metodologia innovadora i on es posen de relleu les competències TIC, especialment necessàries al mercat laboral, l’alumnat adquireix formació en diversos àmbits d’atenció a les persones i serveis productius.

Els cursos virtuals de Femarec es dirigeixen a persones en actiu, fixes discontinues en períodes de no ocupació i treballadors afectats per expedients temporals de regulació de l’ocupació (ERTO). A més, la formació és 100% subvencionable o bonificable.

Hi podràs trobar cursos de tots els àmbits: seguretat i salut laboral, comerç, habilitats interpersonals o directives, Gestió comptable econòmica i financera i de recursos humans, comunicació i Sanitat i serveis a col·lectius i a les persones.

Nous cursos virtuals amb Femarec

El proper dimarts 9 de març, Femarec inicia un total de vuit cursos nois a l’Espai Virtual:

Formació online de qualitat i al teu ritme

Si t’agradaria potenciar les teves competències professionals i incrementar les teves habilitats i oportunitats laborals, a Femarec t’ho posem fàcil amb els cursos més complets. Posem a la teva disposició un servei docent de qualitat on el teu equip rebrà suport, acompanyament i dinamització tutorial en tot moment.

La formació online de Femarec s’adapta al teu ritme, on i quan tu vulguis! Vols saber-ne més? Informa’t trucant al 93 415 94 17 o bé escriu-nos a formacio@femarec.cat.

No deixis passar aquesta oportunitat!

2 Comments

 1. Manuela Emília Florián Paniagua
  04/03/2021 at 13:52

  Quiero hacer el curso de contabilidad básica

  1. Mar Novel
   05/03/2021 at 09:51

   Bon dia Manuela,
   Si vols inscriure’t pots trucar al 93 415 94 17 o bé escriu-nos a formacio@femarec.cat. Moltes gràcies!!

Write a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

CA ES
Accessibilitat