Un projecte al servei de les persones i del medi ambient

Actualitat

Barcelona Activa visita Femarec

Barcelona Activa visita Femarec

El passat dimarts 16 de febrer, a Femarec vam rebre la visita de Barcelona Activa a les nostres instal·lacions de Torrent de l’Estadella, 46, al barri del Bon Pastor de Barcelona.

Emilia Pallàs, Directora Executiva de Desenvolupament Socioeconòmic de Proximitat; Esmeralda Blasi, Responsable d’Accions a Nou Barris, Sant Andreu i Sant Martí; Carmen Lamazares, Tècnica d’Accions de Sant Andreu i Flora Cozar, Tècnica d’accions a Bon Pastor, Baró de Viver i Trinitat Vella, van poder conèixer en profunditat l’Espai Femarec.

Un recorregut per l’Espai Femarec

Com ja és tradició en les visites que rebem per part d’institucions, organismes, clients i proveïdors, entre d’altres, durant la visita, les membres de Barcelona Activa van poder conèixer una part dels més de 15.000m2 del centre. Una panoràmica global de la feina dedicada a la inserció sociolaboral que duem a terme des de Femarec. A través d’un recorregut per l’espai físic d’aules, tallers, despatxos i espais diversos, les visitants van conèixer de ben a prop els diversos departaments i la feina que s’hi duu a terme: serveis generals, Dispositius d’inserció, Formació, Centre Especial de Treball, l’Equip d’Intervenció Social i l’atenció a la persona…

Barcelona Activa i Femarec

Femarec és una entitat que treballa per la inserció sociolaboral de les persones amb més dificultats des del seu naixement l’any 1991. Amb la voluntat de canviar el món des dels nostres orígens, hem treballat durant tres dècades per col·lectius diversos: persones amb discapacitat intel·lectual i especials dificultats, dones, joves, persones en situació d’atur i/o d’exclusió social, entre d’altres.

En aquest sentit, Barcelona Activa ha col·laborat amb Femarec des de fa anys amb el finançament de diversos projectes socials i cursos de formació ocupacional, també per a persones amb discapacitat, i formació contínua. Després de 30 anys de treballar en aquesta direcció, tenim les mateixes ganes que el primer dia #iseguim amb la mateixa empenta per assolir els nostres objectius.

Write a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Accessibilitat