Un projecte al servei de les persones i del medi ambient

Actualitat

Ja és primavera a L’Hortet de Femarec!

Ja és primavera a L’Hortet de Femarec!

lHortet

Ja som entrats a la primavera i després del fred i el mal temps de l’hivern ara, amb la bonança,  és temps de posar fil a l’agulla i treballar la terra de valent perquè d’aquí a unes setmanes ens doni una bona collita.

A l’Hortet de Femarec ja fa dies que hi hem començat a sembrar verdures de temporada (apis, enciams, tomàquets, cols de Brussel·les) i plantes aromàtiques (alfàbrega, menta, etc.) que ja comencen a treure el cap. Si tot va bé, d’aquí a uns dos mesos ja els podrem degustar!

I és que l’Hortet, és una activitat desenvolupada des del Servei Prelaboral i el Servei d’Integració Socio-laboral dirigida a joves amb discapacitat i/o trastorn mental que, a través d’aquesta activitat, treballen habilitats cognitives i de treball en equip, sempre a través de la metodologia de lAprenentatge Significatiu, transversal en totes les accions de l’entitat.

Aquesta activitat es complementa amb la del Taller de Cuina, espai d’aprenentatge on, amb aquests productes del nostre hort i d’altres que adquireixen al mercat, elaboren plats que després elles mateixes consumeixen. Aquesta activitat s’enfoca a l’adquisició d’un seguit estratègies i coneixements (conèixer els productes de temporada, planificar la compra, preveure les despeses, pensar el menú, elaborar els plats, etc.) que els han d’ajudar a desenvolupar-se amb més seguretat i autonomia així com adquirir uns hàbits d’alimentació saludables.

Des de bon començament, a Femarec tenim clar que per aconseguir una inserció sociolaboral de qualitat cal una formació integral que contempli no tan sols els coneixements tècnics específics d’un lloc de feina. Des del nostre Departament de Desenvolupament Personal del Capital Humà impulsem projectes i serveis que cerquen la capacitació en molts altres aspectes de la vida quotidiana que contribueixen significativament en l’assoliment d’un major benestar i apoderament de la persona.

Si visiteu la pàgina web del l’Hortet podreu veure els productes que hi sembrem i també, podreu consultar una fitxa explicativa de cadascun d’ells que us pot ser de molta ajuda si decidiu tirar endavant el vostre propi hort urbà.

Au! Animeu-vos que ara és el moment de fer-ho!

Segur que us encantarà tenir el vostre propi hort!

Write a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Accessibilitat