Un projecte al servei de les persones i del medi ambient

Actualitat

Femarec t’ofereix un ampli ventall de formació!

Femarec t’ofereix un ampli ventall de formació!

Femarec treballa per la inserció laboral des de 1991. Oferim cursos de formació ocupacional i programes d’inserció laboral per facilitar la reincorporació al mercat laboral. Durant tres dècades hem ajudat a més de 15.000 alumnes a trobar feina. A més, les nostres actuacions no suposen cap cost per les persones participants gràcies a la col·laboració del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

Des de l’any 1994, Femarec ofereix cursos de formació contínua per a professionals en actiu, empreses i entitats privades i administracions públiques que vulguin millorar les seves habilitats laborals en qualsevol àmbit productiu. En especial, en sectors que ofereixen serveis per a l’atenció a les persones, així com el sector industrial i l’àmbit del comerç.

+15.000 persones inserides al mercat laboral

La formació afavoreix i incrementa la competitivitat i la productivitat de les empreses ja que potencia i millora les competències dels i les seves treballadores.

+180.000 professionals formades en més de 80 especialitats diferents

Descobreix la oferta formativa de Femarec

L’oferta de cursos de formació de Femarec és molt extensa i per a tots els públics. Disponible en modalitat presencial i online. Oferim formació per a persones treballadores i també formació per a persones que es troben en situació d’atur i persones amb discapacitat, així com formació per a empreses, entitats i Administració públic. La nostra formació sempre és 100% subvencionada, gratuïta per qui la realitza.

Consulta tots els cursos que trobaràs a Femarec aquí:

100% subvencionada

2 Comments

 1. Alexandra de la cruz morales
  04/05/2022 at 14:58

  Necesito algún curso de formación gratuito

  1. Toni
   06/05/2022 at 09:39

   Bon dia Alexandra,
   Pots fer la consulta trucant al 93 415 94 17 o bé escriu-nos a formacio@femarec.cat. Moltes gràcies!!

Write a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Accessibilitat