Un projecte al servei de les persones i del medi ambient

Actualitat

Femarec s’adhereix al Registre d’Entitats de Medi Ambient

Femarec s’adhereix al Registre d’Entitats de Medi Ambient

Des de finals del mes d’abril Femarec s’ha adherit al Registre d’Entitats de Medi Ambient. Es tracta d’una iniciativa del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya que té com a objectiu facilitar la identificació de les organitzacions no lucratives que duen a terme activitats a favor de la protecció del medi ambient.

Des de fa més de 30 anys, l’activitat de Femarec s’ha centrat en la cura del medi ambient i el benestar de les persones. Al nostre Centre Especial de Treball oferim el servei de Gestió de Residus i Recollida selectiva que anualment tracta gairebé 3.000 tones de residus.

A finals de l’any 2022 vam implementar millores en el sistema de triatge de residus que ens permeten fer-ne una selecció molt més acurada. Això es tradueix en un augment considerable de materials recuperats i en conseqüència, una reducció dels que es descarten per al reciclatge i s’envien a abocadors.

Amb l’objectiu de reduir la nostra petjada ecològica, de forma progressiva també estem incorporant vehicles elèctrics a la nostra flota i dues de les nostres furgonetes ja funcionen amb energia verda. A les nostres instal·lacions també disposem d’un punt de recàrrega elèctrica.

En aquest sentit, l’energia que fem servir a la planta de reciclatge és sostenible gràcies a la instal·lació de plaques fotovoltaiques i al nostre proveïdor d’electricitat lliure de CO2, Respira Energia.

També fomentem l’economia circular amb altres serveis com el de Recuperació i reparació de màquines i dispositius varis.

Beneficis fiscals per a les persones

Les persones físiques que hagin fet donacions a associacions i fundacions inscrites en el Registre d’Entitats de Medi Ambient tenen dret a una deducció del 15% de la donació a la quota de l’IRPF. 

Write a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Accessibilitat